Κατερίνα Παπουτάκη: Κι όμως έχει κορμί «λαμπάδα» στα 43 της – Μετρήστε κοιλιακούς
Showbiz

Κατερίνα Παπουτάκη: Κι όμως έχει κορμί «λαμπάδα» στα 43 της – Μετρήστε κοιλιακούς

Είδαμε την Κατερίνα Παπουτσάκη με μαγιό στα 43 της χρόνια και «μείναμε άφωνοι» με την απίστευτη σιλουέτα της!

Η ηθοποιός μπορεί να μεγαλώνει και να έχει αποκτήσει δύο παιδιά, έχει όμως… κορμί «λαμπάδα» και γι' αυτό πριν λίγες μέρες που απόλαυσε τις πρώτες της βουτιές δεν δίστασε να ανεβάσει τις πρώτες φωτογραφίες της με μαγιό χωρίς ρετούς και φίλτρα για φέτος!

Η ηθοποιός, όπως έχει αποκαλύψει σε συνεντεύξεις της στην πρώτη της εγκυμοσύνη πήρε 16 κιλά, ενώ στη δεύτερη που έπρεπε να μείνει στο κρεβάτι και πήρε 25.

Συγκεκριμένα είχε αναφέρει: «Στα 40 πήρα 25 κιλά… δεν ήμουν 33 όπως στην πρώτη εγκυμοσύνη με τον Μάξιμο, που έλεγα εντάξει θα τα χάσω γρήγορα και θα επανέλθω στην πρότερη κατάσταση και ταυτόχρονα αισθάνεσαι ότι μεγαλώνεις…».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη όμως μπορεί να πήρε 25 κιλά στην δεύτερη εγκυμοσύνη της, όμως τα έχασε γρήγορα και είναι μία κούκλα.

«Γενικώς έχω μάθει από μικρή να τρέφομαι υγιεινά, μου αρέσουν τα φρούτα, τα λαχανικά, και ακόμα και όταν παραγγέλνω απέξω προσπαθώ να προσέχω τι θα φάω. Από την άλλη βέβαια δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι και επιρρεπής σε γαστρονομικές παρασπονδίες, γιατί μου αρέσουν οι λιχουδιές και οι γευστικές εμπειρίες. Βέβαια από τη φύση μου δεν θα φάω μεγάλες ποσότητες οπότε δεν αντιμετωπίζω ιδιαίτερο πρόβλημα..», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της για τη διατροφή της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη στα 43 της χρόνια έχει απίστευτο κορμί και τολμά και δημοσιεύει φωτογραφίες της με μαγιό και χωρίς ρετούς και φίλτρα!

Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες της με μαγιό για φέτος!

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved