Διονυσία Γεωργιάδου: Θρηνεί ξανά η τελευταία σύντροφος του Πάνου Νάτση – Συγκλονίζει το «αντίο» της
Showbiz

Διονυσία Γεωργιάδου: Θρηνεί ξανά η τελευταία σύντροφος του Πάνου Νάτση – Συγκλονίζει το «αντίο» της

Μια ακόμη απώλεια μετρά η τελευταία σύντροφος του Πάνου Νάτση, Διονυσία Γεωργιάδου, τέσσερις μήνες μετά το θάνατο του αγαπημένου της. 

Η όμορφη μουσικός μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram «αποχαιρέτησε» τον δάσκαλό της, τον μέντορά της, Γιάννη Νόνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών.

Η Διονυσία ανέβασε το δικό της «αντίο» στον άνθρωπο που υπήρξε δάσκαλός της. «Αντίο κάλε μου φίλε !!!αγαπημένε μου άνθρωπε δάσκαλε και μέντορα!!!!!», έγραψε η ίδια.

Ο Γιάννης Νόνης ήταν μουσικός και καθηγητής του Δημοτικού Ωδείου Ναυπλίου. Το τελευταίο διάστημα, όπως αναφέρει το argolikeseidhseis νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας μετά από μια σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε χωρίς όμως να μπορέσει να την ξεπεράσει.

Δες το ποστ της

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Πάνου Νάτση είχε προκαλέσει κύμα συγκίνησης και θλίψης, όχι μόνο στην οικογένειά του και τους οικείους του, αλλά σε όλους μας, μιας και ήταν ένα παιδί με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες, τα οποία δυστυχώς δεν μπόρεσε ποτέ να υλοποιήσει.

Η σύντροφος του ηθοποιού, Διονυσία Γεωργιάδου, δε μπορεί ακόμα να διαχειριστεί τον ξαφνικό θάνατο του συντρόφου της, μιας και στο πρόσωπό του είχε βρει τον έρωτα της ζωής της και είχαν κάνει και πολλά όνειρα για το κοινό τους μέλλον. Σχεδόν τέσσερις μήνες έχουν περάσει με την ίδια να προσπαθεί να επανέλθει στην καθημερινότητά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved