Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Οι δίδυμες έχουν το δικό τους σπιτάκι – H νέα φωτό που ξετρέλανε τους followers της

Οι καλοκαιρινές διακοπές για την οικογένεια Τανιμανίδη ξεκίνησαν με προορισμό ένα λατρεμένο νησί της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη, που δεν είναι άλλο από τη Μύκονο.

Μαζί με τις δίδυμες κόρες τους ταξίδεψαν και η Χριστίνα ανέβασε ήδη τις πρώτες φωτογραφίες από το σπίτι που διαμένουν.

Το μεγάλο αλλά και το μικρό. Τι εννοούμε με αυτό;

Χριστίνα και Σάκης αγόρασαν στις μικρές τους ένα υπέροχο σπιτάκι που οι μικρούλες μπορούν να παίζουν και να περνούν λίγες ώρες εκεί διασκεδάζοντας. Η όμορφη μαμά ανέλαβε χρέη μάστορα και όπως θα δεις κατάφερε να ετοιμάσει σε λίγο χρόνο το κουκλίστικό αυτό μικρό σπιτάκι.

Φυσικά το πρόγραμμα στο νησί θα έχει βουτιές στη θάλασσα, βόλτες στα γραφικά σοκάκια και ξεκούραση τόσο για εκείνες όσο και για τους γονείς.

Δες τις πρώτες φωτογραφίες, οι οποίες ξετρέλαναν τους followers της Χριστίνας.

Η γνωστή influencer πρόσφατα αποκάλυψη πως ετοιμάζεται να βαφτίσει τις δίδυμες κόρες της Αριάνα και Φιλίππα – τα ονόματα που θα πάρουν οι κόρες τους – η οποία όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθεί σε κάποιο ελληνικό νησί, το οποίο μπορεί να είναι και η Μύκονος εκτός κι αν επιλέξουν τη Σίφνο, εκεί οπού το ζευγάρι πραγματοποίησε το γάμο του.

«Τώρα είναι όλο και καλύτερο που είμαι μαμά. Δεν τα πιστεύω αυτά που κάνουν, αυτά που λένε, ο τρόπος που μεγαλώνουν. Ετοιμάζουμε τη βάφτιση. Θα τις βαφτίσουμε, έχω μείνει λίγο πίσω με τις ετοιμασίες. Τον Σεπτέμβρη θα γίνει η βάφτιση» αποκάλυψε η Χριστίνα Μπόμπα.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved