Πάνια – Καρβέλας: Ο 14χρονος γιος τους Ανδρέας είναι κούκλος! Κατάξανθος και με υπέροχο στιλ
Showbiz

Πάνια – Καρβέλας: Ο 14χρονος γιος τους Ανδρέας είναι κούκλος! Κατάξανθος και με υπέροχο στιλ

Ο γιος του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια είναι ένας κούκλος!

Ο Ανδρέας Καρβέλας όπως θα δεις κι εσύ στις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο έφηβος γιος του συνθέτη και της παρουσιάστριας είναι ένα κράμα και των δυο.

Έχει πάρει το στιλ του μπαμπά και τα υπέροχα χαρακτηριστικά της μαμάς.

Κατάξανθος, με υπέροχα μάτια και στιλ που καθρεφτίζει απόλυτα την ηλικία του. Ο πιτσιρικάς διαθέτει δικό του κανάλι στο YouTube μέσα από οποίο ανεβάζει διάφορα βίντεο και δίνει τις απαντήσεις του σε ερωτήσεις θαυμαστών του.

O ίδιος μάλιστα κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Youtube ένα άκρως χιουμοριστικό τραγούδι που αμέσως έγινε viral στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μερικοί από τους στίχους του κομματιού αποτελούν έμμεση αναφορά στο σχολείο και παρόλο που το τραγούδι δημοσιεύτηκε στο YouTube το 2019, έγινε viral τώρα λόγω των χρηστών του Tik Tok που το χρησιμοποιούν στα βίντεό τους.

Δες τις φωτογραφίες του

Παράλληλα αξίζει να αναφερθεί πως ο προσωπικός του λογαριασμός στο Instagram,μετρά χιλιάδες followers.

Ο Ανδρέας Καρβέλας γεννήθηκε το 2008 με τους διάσημους γονείς του να έχουν κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον γιο τους, Ανδρέα και τις κοινές τους στιγμές. Για την γνωριμία της με τον Νίκο Καρβέλα, η Αννίτα Πάνια είπε πρόσφατα: «Με πήρε τηλέφωνο μια μέρα τηλέφωνο και μου λέει “γεια σου είμαι ο Καρβέλας. Σε γουστάρω, θέλω να βγούμε έξω. Μετά ερωτευτήκαμε πολύ».

Θυμίζουμε πως ο Νίκος Καρβέλας πρόσφατα έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά. Η σύντροφός του, Έλενα Φερεντίνου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπός του έρωτά της με τον συνθέτη και τραγουδιστή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved