Κατσαφάδου: Απίστευτη αλλαγή στο σώμα της μετά την απώλεια κιλών – Η φωτό με μαγιό πριν και μετά
Showbiz

Κατσαφάδου: Απίστευτη αλλαγή στο σώμα της μετά την απώλεια κιλών – Η φωτό με μαγιό πριν και μετά

Άλλος άνθρωπος η Δήμητρα Κατσαφάδου μετά τη μεγάλη απώλεια κιλών.

Η επιχειρηματίας και γνωστή μέσα από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις, ανέβασε μια φωτογραφία της με μαγιό και πάθαμε πλάκα βλέποντας το πριν και το μετά.

Μέσα τη φωτογραφία θέλησε να μοιραστεί τη μεγάλη διαφορά στο κορμί της αφού δείχνει να έχει χάσει αρκετά κιλά. Είναι μια γυναίκα που τολμά να «τσαλακωθεί» και δεν κρύβεται πίσω από φίλτρα!

«Και επειδή πάντα πρέπει να τσαλακωνόμαστε για να πούμε την αλήθεια. Μη ξεχνάτε ότι τη μεγαλύτερη διαφορά από τα αδυνατιστικά μας την είδα εγώ η ίδια, για όσους με θυμάστε. Ήταν η απόλυτη κινητήριος δύναμη για να χάσω τα περιττά κιλά μου, την κυτταρίτιδα και να έχω απίστευτη σύσφιξη», έγραψε στη φωτογραφία που ανέβασε η ίδια.

Δες την στη gallery

«Πάθαινα σοβαρές κρίσεις πανικού, είχα κατάθλιψη. Μπορεί να φαίνομαι δυναμική αλλά είμαι πολύ ευαίσθητη. Η κατάθλιψη είναι σαν ένα σκουλήκι που σε τρώει από μέσα σου. Εκείνη την περίοδο είχα τις μεγαλύτερες εμπνεύσεις μου. Όταν σκέφτηκα να βάλω ζωντανό μύκητα στην κρέμα, ήμουν στα πατώματα. Με έλεγαν τρελή τότε. Για αυτή την εφεύρεση πήρα παγκόσμια πατέντα.

Εκείνη την περίοδο μου έλεγες «πάμε μέχρι τη Ραφήνα» και ήταν σαν να μου έλεγες να πάμε στην Αλεξανδρούπολη. Ήμουν διαλυμένη συναισθηματικά. Και επειδή κάθε χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος κι εγώ είχα χάσει λίγα χρόνια πριν τον καλύτερό μου φίλο, μου έξυσε τις πληγές.

Εκεί με βοήθησε πολύ ο αδελφός μου ο Νικόλας. Απομακρυνόμασταν δυο χιλιόμετρα από την Αγία Παρασκευή κι εγώ έκλαιγα με μαύρο δάκρυ, του φώναζα «σε παρακαλώ, γύρισέ με σπίτι». Και εκείνος μου απαντούσε «όχι, θα τα καταφέρεις». Πήρα και αγωγή. Ο ψυχίατρος ή ο ψυχολόγος πρέπει κιόλας να σου ταιριάζει. Εγώ έπεσα σε έναν φανταστικό. Του έλεγα «γιατρέ, δεν μπορώ να πάω ούτε μέχρι απέναντι, νομίζω ότι έχω τρελαθεί».

Και εκείνος μου έλεγε «όποιος κάθεται σε αυτή την καρέκλα είναι καλός άνθρωπος. Δεν είσαι τρελή, είσαι παραπάνω ευαίσθητη», αποκάλυψε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved