Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε για πρώτη φορά crop top και αποθεώθηκε! Δες πώς το συνδύασε
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε για πρώτη φορά crop top και αποθεώθηκε! Δες πώς το συνδύασε

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη στα τόσα χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας να έχει φορέσει αμέτρητα σύνολα αλλά με crop top έχουμε να τη δούμε χρόνια!

Κι όμως αυτή φορά είπε «ναι» στην τοπ τάση της μόδας που θέλει ψηλόμεση παντελόνα με crop top και το αποτέλεσμα ήταν απίθανο!

Hippie chic λοιπόν επέλεξε για τη χθεσινή της εμφάνιση στην εκπομπή και το smart σύνολό της συνδυασμένο με ζώνη ήταν το κάτι άλλο.

Η Ελένη εξάλλου διαθέτει την ιδανική σιλουέτα για τέτοιο είδους στιλ και κατάφερε να εντυπωσιάσει για μια ακόμη φορά με τη στιλιστική επιλογή της.

Η ίδια μάλιστα ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες και φυσικά οι followers της την αποθέωσαν.

Δες την στη gallery και θα τη ζηλέψεις.

Αυτή η γυναίκα έχει ένα τρόπο ό,τι κι αν φορά, ακόμη κι όταν πρόκειται για ένα απλό κολάν να το κάνει να φαίνεται πάνω της, απίθανο και μοδάτο. Είναι γεγονός πως η παρουσιάστρια έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα έντονα χρώματα και δεν τα επιλέγει μόνο σε ρούχα αλλά και σε παπούτσια και σε αξεσουάρ.

Ένα όμως ακόμη μυστικό στις καλοκαιρινές της εμφανίσεις που της προσδίδει ένα ακόμη θετικό είναι το απίθανο μακιγιάζ της. Ειδικά κατά την περίοδο των διακοπών της, η δημοφιλής παρουσιάστρια φαίνεται ότι απαρνιέται τελείως το "βαρύ" μακιγιάζ της δουλειάς. Και το απολαμβάνει στο έπακρον!

Η παρουσιάστρια όπως έχει πει και στην εκπομπή της έχει αδυναμία στα πορτοκαλί, κοραλί, ροζ και κόκκινα κραγιόν, ενώ αυτό που ποτέ δεν αποχωρίζεται είναι το άσπρο μολύβι στο κάτω μέρος του ματιού της, που το κάνει να δείχνει μεγάλο και με καθαρό βλέμμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved