Μίλτος Πασχαλίδης: «Μου έπεσαν μαζεμένες οι απώλειες δεν μπορώ να τις διαχειριστώ»
Showbiz

Μίλτος Πασχαλίδης: «Μου έπεσαν μαζεμένες οι απώλειες δεν μπορώ να τις διαχειριστώ»

Ο Μίλτος Πασχαλίδης ανέτρεξε σε μία μουσική διαδρομή 27 χρόνων.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης σε συνέντευξή του μίλησε για τις σπουδαίες συνεργασίες του αλλά και για το τέταρτο βιβλίο του που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Στα 27 χρόνια σου στον χώρο, έχεις κάνει σπουδαίες συνεργασίες. Δημήτρης Μητροπάνος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Θάνος Μικρούτσικος, Μάνος Ελευθερίου, Αλκής Αλκαίος. Σου λείπουν;

Μου έπεσαν μαζεμένες οι απώλειες δεν μπορώ να τις διαχειριστώ και έχω σταματήσει να το προσπαθώ κιόλας. Μου λείπουν όλοι τους και μου λείπουν όχι μόνο στη σκηνή όταν τραγουδώ ένα δικό τους τραγούδι.

Ο Θάνος μου λείπει και μέσα στην εβδομάδα, συνομιλώ μαζί του δυο-τρεις φορές και ο Λαυρέντης το ίδιο. Δεν προσπαθώ να διαχειριστώ τις απώλειες αυτές είναι τρύπες που δεν κλείνουν. Με τον Δημήτρη Μητροπάνο, επειδή δεν κάναμε παρέα αλλά συνεργαζόμασταν για πολλά χρόνια, μου λείπει όταν μου έρθει να γράψω ένα λαϊκότροπο τραγούδι.

Σκέφτομαι τότε να το πω στον Μήτσο. Και μετά σκέφτομαι πως δεν θα το πει ο Μήτσος και παγώνω. Για εμάς που είμαστε φίλοι τους είναι άγριο πράγμα. Το ίδιο συμβαίνει με τον Αλκη Αλκαίο, τον Μάνο Ελευθερίου, τον Μάνο Ελευθερίου ο οποίος με έβαλε και στη δουλειά. Είναι άγριες αυτές οι απώλειες.

Τραγουδοποιός, αλλά και συγγραφέας.

Μέσα στον Ιούνιο πρόκειται να εκδοθεί το τέταρτο βιβλίο μου από τις εκδόσεις Αλεξάνδρεια. Ο τίτλος θα είναι «Ξενοδοχεία», γιατί τα 30 χρόνια που είμαι στον χώρο τελικά αυτό που ξέρω καλύτερα στη ζωή μου είναι το ξενοδοχείο. Ετσι, έφτιαξα 14 διηγήματα που διαδραματίζονται σε ξενοδοχεία, στα επτά μιλάω εγώ και οι άλλες επτά είναι επινοημένες ιστορίες.

Εχεις σπουδάσει Μαθηματικά και Φιλοσοφία. Η Φιλοσοφία σε έχει βοηθήσει με τους μάταιους προβληματισμούς;

Και τα Μαθηματικά που έχω σπουδάσει και η Φιλοσοφία κάπως κατοικούν εντός μου και κάπως βοηθούν στη συγκρότηση του χαρακτήρα μου. Δεν έχω χρησιμοποιήσει τα Μαθηματικά για να τελειώσω ένα τραγούδι. Φαντάζομαι ότι κατοικούν μέσα μου και κάπως βοηθούν.

Προλαβαίνεις και τη δημιουργικότητα και την καθημερινότητα;

Από τότε που γεννήθηκε και η δεύτερη κόρη, έχω γίνει μετρ του 20λεπτου. Δουλειές που παλιά χρειαζόμουν μέχρι και δύο ώρες τώρα τις κάνω σε 20 λεπτά...

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved