Παύλος Ευαγγελόπουλος: Στα 60 του λιώνει στη γυμναστική – Βάζει κάτω εικοσάρηδες
Showbiz

Παύλος Ευαγγελόπουλος: Στα 60 του λιώνει στη γυμναστική – Βάζει κάτω εικοσάρηδες

Στα 60 του ο Παύλος Ευαγγελόπουλος έχει κορμί που θα ζήλευαν πολλοί νεαροί, αφού καθημερινά λιώνει στη γυμναστική! 

Ανέκαθεν πρόσεχε την εξωτερική του εμφάνιση και ήταν από τους καλλιτέχνες που είχαν πέραση όχι μόνο για το ταλέντο τους αλλά και για τη γοητεία τους και τον είδαμε να λιώνει στο γυμναστήριο και.. ξαναθύμισε στις παλιές του θαυμάστριες γιατί τον είχαν ερωτευτεί κάποτε.

Αν και είναι 60 χρονών, ο Παύλος Ευαγγελόπουλος έχει απίστευτο κορμί!


Σε παλιότερη συνέντευξη όταν ρωτήθηκε πόσο χρονών είναι, είχε πει: «Είμαι γεννημένος στις 15/1/1962, είμαι 57 χρονών. Γιατί να μην πω την ηλικία μου; Ο κόσμος ξέρει πάνω-κάτω πόσο είμαι, γιατί, ακόμα και να μην το πω, ξέρουν πότε ξεκίνησα, μπορούν να κάνουν πρόσθεση, δεν είναι χαζός ο κόσμος. θεωρώ ανόητο να κρύβει κάποιος την ηλικία του. Η καριέρα του ηθοποιού δεν τελειώνει ποτέ, κάποια στιγμή κάνεις το μαθητή, το γιο και μετά θα φτάσει να κάνεις τον παππού κι αυτό είναι το καλό σε αυτή τη δουλειά, ότι δεν έχουμε ημερομηνία λήξης. Δεν φταίω εγώ αν κάποιοι δεν λένε την ηλικία τους και δεν με απασχολεί»!

Ο ηθοποιός παραμένει ένας πολύ γοητευτικός άνδρας και όπως είναι φυσικό πέρασαν πολλές γυναίκες από τη ζωή του. Ο ίδιος έχει παραδεχτεί ότι έχει απιστήσει και μάλιστα δε μετανιώνει γι’ αυτή του τη δήλωση. «Έχω μείνει πιστός πολλά χρόνια. Μπορώ τα πάντα, αρκεί να εμπνέομαι», είχε προσθέσει ο ηθοποιός.

Στα 60 του χρόνια συνεχίζει να γυμνάζεται και… να εντυπωσιάζει με το καλογυμνασμένο σώμα του!

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, συνηθίζει να προσέχει πολύ την εξωτερική του εμφάνιση, ενώ έχει ως τρόπο ζωής την καλή διατροφή και την άθληση.

Δείτε τον να λιώνει στη γυμναστική αλλά και να ποζάρει με μαγιό και να εντυπωσιάζει με τους six pack του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved