Τζούλια Νόβα: Απίθανο το κορμί της έξι μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της – Η πρώτη φωτό με μαγιό
Showbiz

Τζούλια Νόβα: Απίθανο το κορμί της έξι μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της – Η πρώτη φωτό με μαγιό

Μανούλα έγινε πριν από έξι μήνες η Τζούλια Νόβα και πλέον ζει τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα το μεγάλωμά της.

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι το πρώτο που θα απολαύσει μαζί της και ήδη μαμά και κόρη έκαναν το πρώτο τους μπάνιο.

Η Τζούλια Νόβα μάλιστα μοιράστηκε την πρώτη της φωτογραφία με μπικίνι μετά τον ερχομό της κόρης της και πάθαμε πλάκα με το κορμί της. Η σιλουέτα της έχει επανέλθει πλήρως και οι κοιλιακοί της όπως θα δεις κι εσύ στη gallery, ακούνητοι!

Δες την

Λίγο πριν την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού, η Τζούλια Νόβα αποφάσισε να ξεκινήσει γυμναστική και διατροφή, με στόχο να απαλλαγεί ολοκληρωτικά από τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης, μιας και συνολικά και στους 9 μήνες είχε πάρει 13 κιλά. Η ίδια μάλιστα αγαπάει πάρα πολύ την γυμναστική και γενικότερα το fitness, μιας και δεν ήταν λίγες εκείνες οι φορές που στην εγκυμοσύνη της έκανε γυμναστική, για να μπορέσει να σφίξει το σώμα της.

Πολλοί την ρωτούν συχνά πως έχει καταφέρει να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της, με την ίδια να τους απαντά ότι με σωστή διατροφή και γυμναστική, όλα μπορούν να γίνουν. Επίσης, αρκετά συχνά, η Τζούλια Νόβα δημοσιεύει και τα γεύματά της, με την ίδια να δίνει τις συμβουλές της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved