Χριστίνα Μπόμπα: Για βουτιές με τις κόρες της! Τα summer αξεσουάρ των διδύμων της μας ξετρέλαναν
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Για βουτιές με τις κόρες της! Τα summer αξεσουάρ των διδύμων της μας ξετρέλαναν

Στη Μύκονο βρίσκεται εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα η Χριστίνα Μπόμπα με τις κόρες της αλλά και την πεθερά της.

Η Χριστίνα το απόγευμα της Τετάρτης (8-06) ανέβασε υπέροχα στιγμιότυπα από την παραλία μαζί με τις κόρες της, οι οποίες έδειχναν να απολαμβάνουν το ελαφρύ καλοκαιρινό αεράκι και την αλμύρα της θάλασσας.

Αυτό δε που μας ξετρέλανε ήταν το summer στιλ της Αριάνας και της Φιλίππας αλλά και τα υπέροχα αξεσουάρ τους, όπως τα καπελάκια τους αλλά και τα τέλεια καλοκαιρινά τους παιχνίδια!

Το πρόγραμμα στο νησί έχει βουτιές στη θάλασσα, βόλτες στα γραφικά σοκάκια και ξεκούραση τόσο για εκείνες όσο και για τους γονείς.

Δες τα βίντεο που ανέβασε στο Instagram η ευτυχισμένη μαμά από παραλία της Μυκόνου

Η γνωστή influencer πρόσφατα αποκάλυψη πως ετοιμάζεται να βαφτίσει τις δίδυμες κόρες της Αριάνα και Φιλίππα – τα ονόματα που θα πάρουν οι κόρες τους – η οποία όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθεί σε κάποιο ελληνικό νησί, το οποίο μπορεί να είναι και η Μύκονος εκτός κι αν επιλέξουν τη Σίφνο, εκεί οπού το ζευγάρι πραγματοποίησε το γάμο του.

«Τώρα είναι όλο και καλύτερο που είμαι μαμά. Δεν τα πιστεύω αυτά που κάνουν, αυτά που λένε, ο τρόπος που μεγαλώνουν. Ετοιμάζουμε τη βάφτιση. Θα τις βαφτίσουμε, έχω μείνει λίγο πίσω με τις ετοιμασίες. Τον Σεπτέμβρη θα γίνει η βάφτιση» αποκάλυψε η Χριστίνα Μπόμπα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved