Απόστολος Ρουβάς: «Ο Τάκης μου είπε κάτι πολύ άσχημο. Θα έκανε κάτι όπως ο Κατσαούνης»
Showbiz

Απόστολος Ρουβάς: «Ο Τάκης μου είπε κάτι πολύ άσχημο. Θα έκανε κάτι όπως ο Κατσαούνης»

Ο Απόστολος Ρουβάς απέδειξε ότι είναι «Survivor», αφού κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι σχεδόν πέντε μήνες.

Ο γνωστός σεφ σε συνέντευξή του μίλησε για το reality στοιχείο του παιχνιδιού, για τη σχέση του με τον Άρη Σοϊλέδη, αλλά και για την απειλή που δέχθηκε από τον Τάκη Καραγκούνια.

Για πολλούς, η φετινή σεζόν του «Survivor» έχει μεγάλη δόση reality.

Δεν είμαι άνθρωπος του reality, κι αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στο παιχνίδι. Δεν θα έβαζα ξαφνικά το reality στοιχείο στη ζωή μου γιατί ίσως θα με έκανε να φαίνομαι καλύτερος.

Προσωπικά, προτιμώ το πιο αγωνιστικό κομμάτι, δεν ξέρω όμως κατά πόσον θα το παρακολουθούσε ο κόσμος. Κακά τα ψέματα, οι κόντρες και οι αντιπαραθέσεις προκαλούν το ενδιαφέρον του κοινού, που θέλει να δει πώς αντιδρά κάποιος υπό

Στοχοποιήθηκες κι εσύ ωστόσο από συμπαίκτες σου. Η Τζο Μαριδάκη ανέφερε ότι δεν είσαι αυτό που δείχνεις και η Μυριέλλα Κουρεντή ότι ήσουν προσβλητικός και δύστροπος. Τι απαντάς;

Δεν έχω να αποδείξω ούτε στην Τζο ούτε σε κανέναν αν ήμουν ή δεν ήμουν ο εαυτός μου. Δεν έχασα τον εαυτό μου σε καμία περίπτωση. Παραδέχομαι ότι ίσως ήμουν δύστροπος.

Τα πράγματα μέσα στο «survivor» είναι σκληρά, μεγαλοποιούνται τα πάντα, οπότε όλοι μας χάναμε την ψυχραιμία μας. Δεν ξέρω αν η Μυριέλα θεωρηθεί ότι την προσέβαλα, αλλά δε νομίζω να το έκανα.

Σαφέστατα κάποιες φορές ήμουν κακότροπος, γιατί ήμουν ενδεχομένως κουρασμένος ή νευριασμένος, αλλά πιστεύω πως ένας από τους πιο ήρεμους χαρακτήρας ήμουν εγώ. Ωστόσο, αν στεναχώρησα κάποιον, ζητώ συγνώμη.



Με τον Άρη Σοϊλέδη είχατε μια καλή σχέση αλλά και μια αντιμαχία.

Με τον Άρη δεθήκαμε πολύ. Μοιραστήκαμε βιώματα από τη ζωή μας που μας είχαν φέρει σε πολύ άσχημη κατάσταση στο παρελθόν. Είναι πολύ καλό παιδί, αλλά παρασύρεται από τον παρορμητισμό του και πέφτει σε σφάλματα.

Με στεναχώρησε πολύ η συμπεριφορά του με την Ασημίνα. Ίσως να υπερέβαλα στον τρόπο με τον οποίο εκφράστηκα, αλλά όσα είπα τα πίστευα. Δεν ήθελα να τον τιμωρήσω με τα λόγια μου, τον θεωρώ πολύ φίλο μου. Τα βρήκαμε ωστόσο και είναι όλα καλά.



Άρης και Τάκης Καραγκούνης, ένα δίδυμο γεμάτο ένταση. Πώς σχολιάζει την συμπεριφορά τους;

Ο Τάκης έχει πολύ έντονο χαρακτήρα και ακραία συμπεριφορά, δεν συγκρατεί τον εαυτό του. Νομίζω πως αν ήταν πιο ψύχραιμος και συγκαταβατικός, ο κόσμος θα τον αγκαλιάζει περισσότερο. Κάπου το έχασε.

Ο Άρης, πάλι, είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να αφήσει κάτι αναπάντητο, και αυτό του έχει κοστίσει. Όταν μπλέκεις σε καυγά με έναν άνθρωπο που δεν σταματά ποτέ, το αποτέλεσμα δεν είναι καλό.



Ανέφερες ότι ο Τάκης σε απείλησε. Τι είδους απειλή ήταν αυτή;

Πρόκειται για ένα περιστατικό που συνέβη σε αγώνισμα λίγο πριν αποχωρήσω από το «Survivor». Μου είπε κάτι πολύ άσχημο, το οποίο γνωρίζουν και οι συμπαίκτες μου αφού το άκουσαν.

Πιθανότατα να έχει καταγραφεί γιατί υπήρχαν μικρόφωνα. Ο Τάκης κινούνταν κάπως απειλητικά προς τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους του. Θα πρέπει να μάθει να συγκρατήσει τα νεύρα του.



Τι αφορούσε η απειλή του;

Θα έκανε κάτι που θα τον οδηγούσε να φύγει όπως ο Κατσαούνης, και δεν τον ενδιέφερε. Όταν λες κάτι, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα το κάνεις, όμως, όταν εκφράζεσαι με αυτό τον τρόπο, δίνεις ένα δείγμα ότι θα μπορούσες και να το κάνεις.

Αν θέλω να αποδείξω ότι με απείλησε, μπορώ. Είναι ένας άνθρωπος που αναμφίβολα έχει επιθετική συμπεριφορά.



Ο Άρης ήρθε αρκετά κοντά με την Σοφιάνα. Πολλοί έκαναν λόγο για ειδύλλιο.

Και εγώ ήρθα κοντά με την Ναυσικά, τι σημαίνει αυτό; Το ότι επικοινωνείς καλύτερα με κάποιους ανθρώπους δε σημαίνει απαραίτητα ότι υπάρχει ειδύλλιο. Δεν μπορούμε να φωτογραφίζουμε ή να βάζουμε ταμπέλες. Πολύ κακό για το τίποτα.

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved