Χρίστος Αντωνιάδης: Η σύζυγός του περιμένει δίδυμα! Οι πρώτες δηλώσεις
Showbiz

Χρίστος Αντωνιάδης: Η σύζυγός του περιμένει δίδυμα! Οι πρώτες δηλώσεις

Στην εκπομπή Happy Day φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης (9-06) ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς και η χαρά του είναι απερίγραπτη! Μετά από 14 χρόνια σχέσης η σύζυγός του ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο τα δίδυμα μωράκια της.


«Είμαι βαθύτατα συγκινημένος. Τα καταφέραμε», αποκάλυψε ο Χρίστος Αντωνιάδης. «Ο κόσμος ρωτάει αλλά το κάνει με αγάπη. Έβλεπα τα ματάκια της και την καρδούλα της, ήθελε παιδί. Καταβάλλαμε προσπάθειες και κάναμε ό, τι έπρεπε. Κάναμε εξωσωματική και θέλω να δώσω κι ένα μήνυμα. Από ότι έμαθα είναι μια διαδικασία που αφορά πολύ κόσμο, έβλεπα ουρές. Νέα ζευγάρια, πιο μεγάλους, δεν είχα φανταστεί ότι υπάρχει τόσο μεγάλο θέμα», είπε και συνέχισε: «Θέλω να είμαι ψύχραιμος, είναι στον τρίτο μήνα. Όταν το έμαθα, είπα «ωχ» γιατί είναι δυο τα μωράκια», είπε αποκαλύπτοντας πως η γυναίκα του περιμένει δίδυμα.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και δέκα χρόνια και μάλιστα δεν έκρυψε ούτε στιγμή μία σοβαρή σχέση που είχε περάσει στο γάμο του. Κατάφεραν όμως να την ξεπεράσουν, να κάνουν restart και να είναι και πάλι μαζί και ευτυχισμένοι.

Μάλιστα, όχι μόνο άφησαν στο παρελθόν όσα τούς είχαν φέρει αντιμέτωπους εκείνη τη δύσκολη περίοδο, αλλά αποφάσισαν να κάνουν πράξη και τα κοινά τους όνειρα που ήταν να αποκτήσουν την οικογένεια που πάντα ονειρεύονταν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved