Απόστολος Ρουβάς: «Το να είσαι ο αδελφός του Ρουβά δεν είναι επάγγελμα, αλλά γεγονός»
Showbiz

Απόστολος Ρουβάς: «Το να είσαι ο αδελφός του Ρουβά δεν είναι επάγγελμα, αλλά γεγονός»

Ο Απόστολος Ρουβάς συμμετείχε στη φετινή σεζόν του «Survivor» όπου κατάφερε να παραμείνει σχεδόν πέντε μήνες.

Ο γοητευτικός σεφ σε συνέντευξή του ανέφερε πώς αντέδρασε όταν είδε την αλλαγή στην εμφάνιση του, πώς νιώθει στην προσωπική του ζωή, ενώ μίλησε για τους γονείς του και για τη σχέση με τα αδέλφια του.

Πώς αντέδρασες όταν είδες την αλλαγή στην εμφάνιση είσαι;

Δεν το πίστευα. Όταν συνέκρινα το πριν και το μετά, σοκαρίστηκα. Έχασα 10 κιλά και δεν μου άρεσαν σε καμία περίπτωση. Ωστόσο έχω σχεδόν επανέλθει.



Ποιο ήταν το πρώτο που έκανες όταν πήρες το κινητό σου;

Επικοινώνησα με την οικογένειά μου, που μου είχε λείψει πολύ. Στη συνέχεια μίλησα με την κοπέλα μου. Ήταν μαγικό συναίσθημα. Είχα επιλέξει να μην την βάλω ως άτομο για επικοινωνία σε έπαθλο επικοινωνίας.

Το είχαμε αποφασίσει από κοινού επειδή δεν θέλαμε να δημοσιοποιηθεί κάτι από τη σχέση μας. Θέλαμε να το επικοινωνήσουμε εμείς με τον τρόπο που θα επιλέγαμε εμείς.

Πώς νιώθεις την προσωπική σου ζωή;

Νιώθω απόλυτα πλήρης.



Θέλεις να δημιουργήσεις οικογένεια;

Εδώ και κάποια χρόνια, θέλω πολύ να κάνω οικογένεια. Νομίζω πως η δημιουργία ζωής μας ολοκληρώνει ως ανθρώπους, τα πάντα αποκτούν άλλο νόημα. Ο γάμος είναι ένα μυστήριο της θρησκείας μας το οποίο ασπάζομαι, αλλά το σημαντικότερο είναι να δίνουμε ζωή.

Είδαμε και τη μητέρα σου στο παιχνίδι. Πώς είναι η σχέση σας;

Η σχέση μας είναι εξαιρετική, την υπεραγαπώ. Είναι ο άνθρωπος που μας στηρίζει από μικρά παιδιά και έκανε τα πάντα για μας. Μόνο σεβασμό και αγάπη νιώθω για εκείνη.




Παράλληλα σε είδαμε να δίνεις μία υπόσχεση στον πατέρα σου για τη βελτίωση της σχέσης σας.

Έχω ήδη υλοποιήσει την υπόσχεση που έδωσα στον πατέρα μου. Έχω αλλάξει κάποια πράγματα από τη στιγμή που βγήκα από το «survivor». Τον ακούω και μιλώ μαζί του περισσότερο, ενώ σχεδιάζω να κάνω πράγματα μαζί του, κάτι που στο παρελθόν δεν διεκδικούσα τόσο πολύ.

Πως είναι η σχέση σου με τους αδελφούς σου;

Πολύ καλή. Με τον Βασίλη είμαι πιο κοντά λόγω ηλικίας και επειδή ο Σάκης έφυγε σχετικά νωρίς από την Κέρκυρα. Δεν τον έζησα τόσο πολύ ως παιδί, ενώ τα πέντε χρόνια διαφοράς που έχουμε τότε έπαιζαν το ρόλο τους.

Ανέκαθεν όμως ήταν ο άνθρωπος τον οποίο άκουγα και τη συμβουλή του οποίου ήθελα. Με το Νίκο έχω εξίσου καλή σχέση. Βέβαια, έχουμε πολλά χρόνια διαφορά και έπρεπε να περάσει αρκετός καιρός για να φτάσουμε σε ηλικία όπου επικοινωνούμε καλύτερα. Πάντα ένιωθα υπερήφανος για τους αδελφούς μου.



Όταν ήσαστε μικρότεροι, πώς διαχειριζόσουν ενδεχόμενη αντιπαλότητα που είχε ένα από τα αδέρφια σου με κάποιον τρίτο;

Εννοείται ότι δεν μου ήταν ευχάριστο και στήριζα τον αδερφό μου. Αν όμως είχε κάνει κάποιο λάθος, το συζητούσαμε, παραμένοντας πάντα δίπλα του.

Ο χαρακτηρισμός «ο αδερφός του Σάκη» έχει αρχίσει να αποχωρεί δίπλα από το όνομά σου. Πώς αισθάνεσαι;

Νιώθω όμορφα, Αλλά πάντα έτσι ένιωθα, είτε με αποκαλούσαν αδερφό του Σάκη είτε όχι. Μεγάλωσα με αυτό, έμαθα να ζω με αυτό. Ήξερα όμως πάντα ποιος είμαι.

Όταν ήμουν μικρός, μπορεί να με ενοχλούσε λίγο ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός καθώς όλοι προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ο αδερφός ή ο γιος κάποιου, αλλά αυτόνομες οντότητες.

Κάθε άνθρωπος πρέπει να πιστεύει στην δύναμη και την προσωπικότητα του. Το να είσαι ο αδερφός του Ρουβά δεν είναι επάγγελμα, αλλά γεγονός.

Πηγή:Ηello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved