Μαρία Φιλίππου: «Δεν είναι η προτεραιότητά μου το να ξανά φτιάξω τη ζωή μου»
Showbiz

Μαρία Φιλίππου: «Δεν είναι η προτεραιότητά μου το να ξανά φτιάξω τη ζωή μου»

Η Μαρία Φιλίππου είναι από τις ηθοποιούς που μας έχουν χαρίσει όμορφες τηλεοπτικές και θεατρικές στιγμές.

Η ίδια σε συνέντευξή της μίλησε για το αν θα ήθελε να ξανά φτιάξει τη ζωή της και για όσα της δίνουν δύναμη στις δύσκολες στιγμές.

-Μπορεί μια οικογένεια να παραμείνει οικογένεια μετά από έναν χωρισμό;

Βεβαίως. Αλλιώτικη, διαφορετική, με άλλη μορφή αλλά μπορεί μια οικογένεια μετά από έναν χωρισμό να παραμείνει οικογένεια. Έχει τις δυσκολίες της, αλλά τα πάντα είναι αγάπη.

Αγάπη και στον πρώην σύντροφο, γιατί αυτό το οφείλεις στα παιδιά σου και πώς είναι δυνατόν να μην τον ευγνωμονείς για τα παιδιά που σου χάρισε. Είναι πολύ εγωιστικό να βάζεις τον εαυτό σου πάντα πρώτο.

-Θα σκεφτόσασταν να ξανά φτιάξετε τη ζωή σας; Είναι κάτι στο οποίο είστε ανοιχτή;

Δεν είναι η προτεραιότητά μου το να ξανά φτιάξω τη ζωή μου. Είμαι καλά όπως είμαι αυτή τη στιγμή και δεν θέλω να κάνω εκπτώσεις σε αυτό. Αν είναι να έρθει, θα έρθει. Δεν θα ήθελα ποτέ να κάνω μια σχέση για να λέω ότι έχω μια σχέση.

-Στα δύσκολα τι σας δύναμη;

Τα παιδιά μου, οι φίλοι μου, η οικογένειά μου.

-Όταν κοιτάτε ψηλά στον ουρανό, τι σκέφτεστε;

Αρχικά να σας πω ότι δεν υπάρχει για εμένα ωραιότερος ουρανός, από αυτόν της πατρίδας μου. Ο ουρανός της Κύπρου είναι ο δικός μου ουρανός.

Όταν λοιπόν τον κοιτάζω, χαιρετώ τους δικούς μου που είναι εκεί ψηλά και κάνω το σταυρό μου. Προσεύχομαι. «Γεννηθείτο το θέλημά σου», είναι η αρχή της ύπαρξής μου.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved