Τιτίκα Στασινοπούλου: «Υπάρχουν στιγμές που με παίρνει εντελώς από κάτω. Μου λείπει ο άνθρωπός μου»
Showbiz

Τιτίκα Στασινοπούλου: «Υπάρχουν στιγμές που με παίρνει εντελώς από κάτω. Μου λείπει ο άνθρωπός μου»

Η Τιτίκα Στασινοπούλου είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου.

Η ίδια σε συνέντευξή της ανέφερε αν της λείπει η δουλειά, αν έχει βιώσει ανταγωνισμό από συναδέλφους της, ενώ μίλησε και για την κατάθλιψη που έχει περάσει.

-Η δουλειά σας λείπει; Θα θέλατε να ξανά δουλέψετε;

Εξαρτάται από το αν μου πρότειναν κάτι που να μου αρέσει. Δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνο για επαγγελματικές προτάσεις εδώ και αρκετό καιρό και δεν είναι του χαρακτήρα μου να χτυπάω πόρτες. Δεν ήμουν ποτέ των δημοσίων σχέσεων. Θα ήθελα να παίξω στην τηλεόραση.

-Ανταγωνισμό έχετε βιώσει από συναδέλφους;

Το επάγγελμά μας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Εγώ τρελά πράγματα δεν έχω αντιμετωπίσει, αλλά ακόμα κι αν είχα, δεν θα τα σχολίαζα, γιατί δεν έχω κανένα λόγο να τους δώσω καμία χαρά από μέρους μου. Δεν έχει νόημα να τους δίνεις καμία σημασία.

-Για το κίνημα metoo ποια είναι η γνώμη σας;

Αυτές οι καταστάσεις υπήρχαν ανέκαθεν. Καλά έκαναν οι κοπέλες και μίλησαν, ωστόσο στα δικά μας χρόνια δεν μιλάγαμε. Δεν τους δίναμε τη χαρά να μας κάνει ιδιαίτερη αίσθηση.

-Εσείς έχετε πει ότι έχετε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση. Γιατί δεν τον καταγγείλατε;

Σωστά, μου είπε να αφήσω το εσώρουχό μου στο γραφείο του, ένας μεγάλος πρωταγωνιστής και επιχειρηματίας. Του είπα ότι εμείς δεν θα δουλέψουμε ποτέ μαζί και σηκώθηκα κι έφυγα.

Δεν μπορούσε κανείς να το καταγγείλει, καθώς πολλά πράγματα ήταν στο χέρι του, δηλαδή τον έπαιρνε και τα έκανε. Τέτοια σκηνικά δεν ήταν καθόλου περίεργα στην εποχή μου. Και μάλιστα, ο συγκεκριμένος ήταν και παντρεμένος.

-Με τον Λιγνάδη έχετε συνεργαστεί…

Ναι, έχουμε δουλέψει με τον Λιγνάδη και η συνεργασία μας ήταν άψογη. Κι εκείνος κύριος και ταλαντούχος. Για έναν άνθρωπο τόσο ικανό, είναι λογικό να στενοχωριέμαι. Δε τους άφηναν ήσυχους. Τους προκαλούσαν.

Ίσως πίστευαν ότι θα έρθουν πιο εύκολα τα πράγματα στην καριέρα τους αν ήταν κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους. Δεν απαλλάσσω των ευθυνών αυτούς που έκαναν αυτά τα πράγματα, αλλά και οι άλλοι γνώριζαν πού πήγαιναν. Είναι όλοι συνυπεύθυνοι.

-Με τα social media ασχολείστε;

Έχω facebook, αλλά έχω να μπω πάνω από έναν χρόνο, γιατί δεν είχα διάθεση. Θεωρώ ότι αυτό είναι επακόλουθο της ψυχικής μου διάθεσης.

Δεν είχα την ψυχική διάθεση να κάνω τίποτα και τα έκλεισα όλα. Τώρα που είμαι λίγο καλύτερα από την κατάθλιψη, ίσως να τα ανοίξω.

-Περάσατε κατάθλιψη;

Πέρασα μεγάλη κατάθλιψη. Νομίζω ότι ξεκίνησε μετά τον θάνατο του Γιώργου μου. Μου ήταν πολύ δύσκολο.

-Πήγατε σε κάποιον ειδικό;

Ναι, πήγα σε γιατρό και μου έδωσε χάπια, αλλά δεν νομίζω ότι είμαι τελείως καλά ακόμα. Σιγά σιγά προσπαθώ. Νιώθω θλίψη, θέλω να μένω όλη μέρα στο κρεβάτι, δεν έχω διάθεση για τίποτα.

Πλέον προσπαθώ να μην το βάζω κάτω και να κινητοποιούμαι. Βγαίνω από το σπίτι μου, πάω εδώ κοντά για καφέ αλλά δεν απομακρύνομαι. Δεν έχω διάθεση, αλλά προσπαθώ.

Υπάρχουν στιγμές που με παίρνει εντελώς από κάτω. Μου λείπει ο άνθρωπός μου. Με τον καιρό όλα θα φτιάξουν…

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved