Τζένη Διαγούπη: «Είμαι ανοιχτή στο να βρω έναν άνθρωπο και να έχουμε χημεία»
Showbiz

Τζένη Διαγούπη: «Είμαι ανοιχτή στο να βρω έναν άνθρωπο και να έχουμε χημεία»

Όπου κι αν πρωταγωνιστεί, η Τζένη Διαγούπη αφήνει την προσωπική της σφραγίδα.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον έρωτα και πόσο σημαντικός είναι για εκείνη, αλλά και για το αν της έχει στοιχήσει που δεν έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.

-Πόσο σημαντικός είναι ο έρωτας για εσάς;

Νομίζω ότι ο έρωτας είναι μια δύναμη που σε πάει παρακάτω. Καλό είναι στη ζωή μας να ερωτευόμαστε και να πορευόμαστε αν το θέλουμε, μαζί με κάποιον άλλον άνθρωπο. Είναι κάτι πολύ σημαντικό, όταν είσαι ερωτευμένος και αγαπάς κάποιον άνθρωπο.

-Αποζητάτε τη συντροφικότητα;

Ναι, ειδικά από μια ηλικία και μετά, είναι ωραίο να συμβιώνεις με κάποιον άνθρωπο. Σου κάνει και τη ζωή σου πιο εύκολη σε πολλά πράγματα που συμβαίνουν στην κοινωνία μας.

Είναι διαφορετικό να περνάς τα δύσκολα με κάποιον άλλον και διαφορετικό μόνος σου. Είναι ωραίο να είναι μαζί με κάποιον και να μοιράζεσαι τα καλά, αλλά και τα άσχημα.

-Θα κάνατε σχέση με κάποιον θαυμαστή σας;

Θα έκανα σχέση με θαυμαστή μου, αν μου το έλεγε και μου άρεσε. Δεν μου έχει συμβεί. Αναλόγως την προσέγγιση. Δεν είμαι αρνητική.

-Θα μοιραστείτε μαζί μας κάτι όμορφο που έχει κάνει κάποιος για να σας πλησιάσει;

Το τετριμμένο είναι ότι σου στέλνει κάποιος λουλούδια στο θέατρο. Αυτό μου έχει συμβεί κι εμένα δυο φορές και έψαχνα να βρω ποιος είναι, καθώς στην κάρτα είχε γράψει μόνο τα αρχικά του και το ανθοπωλείο δεν μας έδινε το όνομά του. Τελικά δεν βρήκαμε ποτέ ποιος ήταν.

-Σας στοιχίζει το ότι δεν έχετε δημιουργήσει δική σας οικογένεια;

Δεν μου στοιχίζει καθόλου που δεν έχω δημιουργήσει οικογένεια. Έχω την οικογένειά μου, τους γονείς μου, τον αδερφό μου και πολλούς φίλους. Δεν μου λείπει κάτι σε αυτόν τον τομέα. Το μόνο που αναζητώ, είναι η συντροφικότητα. Είμαι ανοιχτή στο να βρω έναν άνθρωπο και να έχουμε χημεία.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved