Τζένη Διαγούπη: «Φαντάζομαι πως κάποιους τους ενοχλεί η εμφάνισή μου»
Showbiz

Τζένη Διαγούπη: «Φαντάζομαι πως κάποιους τους ενοχλεί η εμφάνισή μου»

Αστείρευτο ταλέντο, όπου κι αν πρωταγωνιστεί αφήνει την προσωπική της σφραγίδα, αλλά και η πένα της έχει προσθέσει μεγάλες επιτυχίες στο βιογραφικό της. Ο λόγος για την Τζένη Διαγούπη.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της ανέφερε αν δέχεται σχόλια για τα κιλά της, για τις δίκες των συναδέλφων της που έχουν καταγγελθεί για σοβαρά αδικήματα και για το αν έχει κάνει ψυχοθεραπεία.

-Πιστεύετε ότι εν έτει 2022, το θέμα ρατσισμός και κιλά, έχει σταματήσει να είναι τόσο έντονο;

Ο ρατσισμός για τα κιλά δεν έχει σταματήσει, συνεχίζεται. Όπως κι όλα τα παράξενα που θεωρεί ο κάθε άνθρωπος, τα σχολιάζει.

-Δέχεστε σχόλια για τα κιλά σας;

Δεν το ξέρω αν δέχομαι, μπορεί να με βλέπουν και να το λένε, ενώ δεν τους ακούω. Φαντάζομαι πως κάποιους τους ενοχλεί η εμφάνισή μου. Μας κοιτάνε περίεργα οι άνθρωποι. Κι εμείς κοιτάμε περίεργα κάποιους. Δεν έχει σταματήσει ο ρατσισμός και δεν θα σταματήσει και ποτέ, γιατί έτσι είναι η κοινωνία.

-Κάποια στιγμή είχατε χάσει πολλά κιλά. Είναι κάτι που το κάνατε για τη υγεία σας;

Είχα χάσει 32 κιλά, είναι κάτι που έκανα για το καλό της υγείας μου. Το ξεκίνησα πάλι τώρα, γιατί από αυτά είχα πάρει κάποια κιλά πίσω. Πρέπει να αγωνιστώ και να τα καταφέρω, για να μπορώ να στέκομαι στα πόδια μου. Δεν το κάνω για τους ρόλους, να βρω ερωτικό σύντροφο ή να με αποδεχτεί η κοινωνία. Δεν έχω τέτοια θέματα.

-Έχουν ξεκινήσει οι δίκες των συναδέλφων σας, που έχουν καταγγελθεί για πολύ σοβαρά αδικήματα. Πιστεύετε ότι όλο αυτό θα βοηθήσει στο να μην ξανά συμβούν ανάλογα απαράδεχτα σκηνικά;

Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει να μην συμβούν, μπορεί ωστόσο να σκεφτούν κάποιοι άνθρωποι τις πράξεις τους λίγο παραπάνω. Εγώ θα ήθελα να υπάρξει δικαιοσύνη. Η τιμωρία έχει ήδη γίνει, γιατί η κοινωνία έχει δει και έχει πάρει την απόφασή της και το κοινωνικό γεγονός είναι πιο δυνατό από οποιοδήποτε δικαστήριο. Απλά όταν τα πράγματα φτάνουν στη δικαιοσύνη, καλό είναι να αποφασίζει εκείνη γι’ αυτά.

-Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», ωστόσο η σειρά δεν στιγματίστηκε από αυτό…

Όχι δεν στιγματίστηκε, γιατί ήταν άμεση ή αντίδραση και από την ΕΡΤ και από τον παραγωγό και τον σκηνοθέτη. Τον απομάκρυναν από τη σειρά, από τη στιγμή που υπήρξε ένα γεγονός το οποίο έπρεπε να διερευνηθεί.

-Σοκαριστήκατε με όλα αυτά για τα οποία κατηγορείται;

Όχι, δεν σοκαρίστηκα με τίποτα. Με τι να σοκαριστώ; Με ένα γεγονός το οποίο λάμβανε χώρα αρκετά χρόνια; Το καλό είναι που έγιναν όλα αυτά γνωστά και στην κοινωνία.

-Ψυχοθεραπεία έχετε κάνει ποτέ;

Όχι, ωστόσο έχω παρακολουθήσει μια ομάδα κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας, όπου προσπαθούσαμε να σκεφτούμε λίγο πιο θετικά αυτό που μας συμβαίνει. Με βοήθησε αρκετά. Ήταν πολύ ωραίο και χρήσιμο.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved