Ζενεβιέβ Μαζαρί: Έχεις δεις τα παιδιά της; Με στιλ, χαρακτήρα και άποψη!
Showbiz

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Έχεις δεις τα παιδιά της; Με στιλ, χαρακτήρα και άποψη!

Η προσωπικότητα της Ζενεβιέβ Μαζαρί έλαμψε από την πρώτη στιγμή  και φυσικά έγινε viral στο twitter, με τους χρήστες να αποθεώνουν τις ατάκες της στο GNTM.

Αυτό το χάρισμα όμως φαίνεται πως το έχουν κληρονομήσει και τα παιδιά της. Δηλαδή για να ακριβολογούμε αυτό και κάμποσα ακόμη χαρίσματα.

Και μπορεί στο GNTM να βλέπαμε μια εκρηκτική προσωπικότητα, στην προσωπική της ζωή είναι μία γλυκιά μαμά, μία τρυφερή σύζυγος και συχνά δημοσιεύει υπέροχες φωτογραφίες με τα δυο παιδιά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Μέσα από αυτές λοιπόν παρατηρήσαμε, πως τα δυο της παιδιά έχουν απίθανο στιλ, υπέροχες προσωπικότητες και έχουν πάρει χαρακτηριστικά και από τους δυο τέλειους γονείς τους. Από ότι φαίνεται, και τα δύο παιδιά της έχουν κληρονομήσει τον αυθορμητισμό και τον «τύπο» της μαμάς τους.

H Ροζαλία η οποία είναι πιο μεγάλη, φαίνεται ότι ήδη έχει το δικό της στυλ, ενώ αν κρίνουμε από κάποιες φωτογραφίες, μάλλον είναι καλλιτεχνική φύση.

«Τα παιδιά είναι στο σχολείο, η Ροζαλία πηγαίνει τρίτη δημοτικού και ο Misha είναι τριών ετών και πηγαίνει παιδικό. Δεν τα πηγαίνω εγώ το πρωί στο σχολείο… Μόνο με το μωρό έχω λίγο χρόνο γιατί πηγαίνει παιδικό στις 10. Είμαστε τυχεροί γιατί έχουμε μία γιαγιά και έναν παππού που μπορούν να τα προσέχουν… Είναι οι γονείς του άνδρα μου, οι δικοί μου γονείς έχουν φύγει», έχει πει η ίδια για τα παιδιά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved