Γιώργος Αλκαίος: Έκπληξη! Αποκάλυψε τον ρόλο του Γιώργου Αγγελόπουλου στη συναυλία του
Showbiz

Γιώργος Αλκαίος: Έκπληξη! Αποκάλυψε τον ρόλο του Γιώργου Αγγελόπουλου στη συναυλία του

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Αλκαίος το μεσημέρι της Παρασκευής (10-06). Ο Γιώργος Αλκαίος μίλησε για όλα, για την καριέρα του, τη ζωή στη Μήλο και τη μεγάλη του επιστροφή!

Ο Γιώργος Αλκαίος, επιστρέφει με ένα μουσικό ταξίδι ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα, με αφετηρία την Αθήνα, στο Θέατρο Πέτρας, την Τρίτη 14 Ιουνίου, στις 21.00. Παρέα με 18 μουσικούς και τραγουδιστές επί σκηνής, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, θα ερμηνεύσει, στο πρώτο μέρος, όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.

Στην συνέχεια, θα μας παρουσιάσει μια αναδρομή – αφιέρωμα, στα πιο σημαντικά τραγούδια των τελευταίων 40 ετών, σε όλα τα είδη της ελληνικής μουσικής και στο 3ο και τελευταίο μέρος, τις πιο ερωτικές μπαλάντες από αγαπημένους ερμηνευτές και καλλιτέχνες.

Με αφορμή αυτό, ο Γιώργος Αλκαίος έκανε την αποκάλυψη που δεν περιμέναμε.

Πιο συγκεκριμένα ο αγαπημένος μας ερμηνευτής αποκάλυψε πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα κάνει την αφήγηση:

«Στη συναυλία αυτή θα βγω εγώ πρώτα, θα πω την «καλησπέρα» και ξεκινάμε το πρώτο μέρος με τραγούδια. Και τώρα θα το πω πως πριν από τέσσερις ημέρες έκλεισε. Για να πάω στο δεύτερο μέρος χρειαζόμουν έναν αφηγητή και αυτός θα είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος», είπε μεταξύ άλλων.

Δες όλα όσα είπε στην εκπομπή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved