Γιάννης Ποιμενίδης: «Δεν χρειάζεται να ξέρει ο κόσμος την ερωτική μας ζωή»
Showbiz

Γιάννης Ποιμενίδης: «Δεν χρειάζεται να ξέρει ο κόσμος την ερωτική μας ζωή»

Ο Γιάννης Ποιμενίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την αναγνωρισιμότητα και πώς αυτή μπορεί να συνδυαστεί και με το οικονομικό κομμάτι, αποκάλυψε τι κάνει τον ελεύθερο του χρόνο ενώ έδωσε και την απάντησή του σχετικά με το αν προστατεύει την προσωπική του ζωή.

Ανήκει στη νέα γενιά ηθοποιών, που μπορεί να γίνεται αναγνωρίσιμος μέσα από την επιτυχία μιας δουλειάς αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι εξασφαλίζεται και οικονομικά, όπως ηθοποιοί προηγούμενων γενιών. Αυτό πώς το διαχειρίζεται;

«Η δική μας γενιά μπήκε από νωρίς στα δύσκολα. Μπήκαμε στη δουλειά μέσα στην κρίση, το ένα έχει διαδεχτεί το άλλο κι αυτό έχει τα καλά του και τα κακά του. Σίγουρα μαθαίνεις να προσαρμόζεσαι στο περιβάλλον και κάπως έτσι συνεχίζεις σε αυτό. Όταν ξεκινήσαμε να κάνουμε τη δουλειά αυτή, μπορεί να είχαμε τις φαντασιώσεις μας, σκεφτόμασταν «θα δουλέψω με αυτούς ή θα κάνω αυτούς τους ρόλους», αλλά η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική πάντα. Ούτε έχω απογοητευτεί ούτε μπορώ να πω ότι θα προτιμούσα να είναι αλλιώς τα πράγματα. Αυτή είναι η ζωή που ζούμε τώρα, όχι μόνο στον κλάδο μας, αλλά γενικότερα.», είπε.

Τι απολαμβάνει να κάνει στον ελεύθερο χρόνο του;

«Επειδή ζω στο Κέντρο από τότε που γεννήθηκα –μεγάλωσα στα Κάτω Πατήσια και τώρα μένω στα Εξάρχεια– νιώθω την ανάγκη του έξω και της φύσης πολύ έντονη τα τελευταία χρόνια. Είναι από αυτές τις απολαύσεις που φροντίζω να δίνω στον εαυτό μου με την πρώτη ευκαιρία»

Σε ό,τι αφορά την προσωπική ζωή, δεν γνωρίζουμε πολλά. Προσπαθεί να την προστατεύσει με κάθε τρόπο;

«Δεν χρειάζεται να ξέρει ο κόσμος την ερωτική μας ζωή», απαντά ο ίδιος στο περιοδικό ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved