Νεκτάριος Σφυράκης: «Η σχέση μου με την Άντζελα Δημητρίου δεν ήταν επικοινωνιακό τρικ»
Showbiz

Νεκτάριος Σφυράκης: «Η σχέση μου με την Άντζελα Δημητρίου δεν ήταν επικοινωνιακό τρικ»

Τι λες τώρα: Συνέντευξη στην εκπομπή του Mega παραχώρησε ο Νεκτάριος Σφυράκης και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην σχέση του με την Άντζελα Δημητρίου και επεσήμανε ότι ήταν πραγματική και όχι κάποιο επικοινωνιακό τρικ.
«Κάποια στιγμή φεύγω από τα μπουζούκια που υπηρετούσα με συνέπεια κάθε βράδυ όταν άρχισε το οικονομικό τοπίο να μας δίνει τέτοιες εντολές, ότι παιδιά φύγετε τώρα που είναι νωρίς γιατί τα πράγματα έχουν γίνει στραβά», είπε αρχικά ο Νεκτάριος Σφυράκης.

Για την Άντζελα Δημητρίου ο Νεκτάριος Σφυράκης ανέφερε: «Υπήρξε σχέση κανονικά. Ήταν μία περίοδος που δεν κατάλαβα πώς έγιναν τα πράγματα, τόσο πολύ γρήγορα… Δεν ήταν καθόλου επικοινωνιακό τρικ, δεν ήταν εύρημα. Περάσαμε μία όμορφα μία συγκεκριμένη περίοδο και όπως όλα, είχε ένα φινάλε. Το να είσαι σε σχέση με την No1 πανελλαδικά τραγουδίστρια, την Άντζελα Δημητρίου, επικοινωνιακά σου δίνει ένα μεγαλύτερο εύρος να ασχολούνται οι δημοσιογράφοι μαζί σου. Την θαυμάζω σαν τραγουδίστρια, μακάρι να της έμοιαζαν κι άλλες, να έκαναν τη δική της δύσκολη πορεία. Πρέπει να την χειροκροτήσουν όλοι, γιατί είναι ακόμα εδώ».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved