Νίκος Πουρσανίδης: «Έχει τύχει να κάνω επιλογές που να μην τις καταλαβαίνουν οι άλλοι»
Showbiz

Νίκος Πουρσανίδης: «Έχει τύχει να κάνω επιλογές που να μην τις καταλαβαίνουν οι άλλοι»

Καλύτερα δε γίνεται: Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή του Alpha ο Νίκος Πουρσανίδης.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τις προκλήσεις στην καλλιτεχνική του διαδρομή, την απόφαση να αφήσει το εξωτερικό και να επιστρέψει στην Ελλάδα και για πολλά άλλα.

«Έφερα προσκλήσεις εγώ στον εαυτό μου στην διαδρομή. Η πρώτη ήταν το να φύγω για το Λονδίνο. Επειδή αγαπάω τόσο πολύ τον κινηματογράφο ήθελα να ξαναβρεθώ σε ένα σημείο που να δουλέψω με σημαντικούς σκηνοθέτες. Ένιωσα ότι το κατάφερα», είπε αρχικά ο Νίκος Πουρσανίδης και συνέχισε:

«Με την σύζυγό μου γυρίσαμε κυρίως για τον γιος μας, τον Φίλιππο για να μεγαλώσει στην Ελλάδα. Σε αυτή την περίπτωση το δύσκολο ήταν το τι θα έκανε η Κατερίνα, όταν θα γύριζε, αλλά τελικά μας βγήκε σε καλό γιατί και εκείνη έκανε τη δική της εταιρεία και πάει πολύ καλά. Άξιζε και το να πάμε και η στιγμή που γυρίσαμε. Ήμασταν πολύ τυχεροί αλλά είμαστε και οι δύο άνθρωποι που κυνηγάμε πολύ τα πράγματα».
Επιπλέον ο ηθοποιός ε'ιπε:
«Έχει τύχει να κάνω επιλογές που να μην τις καταλαβαίνουν οι άλλοι. Αλλά δεν το ένιωσα ποτέ αυτό σαν τροχοπέδη. Με τον αδελφό μου, Δημήτρη Αλεξανδρή θέλω πολύ να συνεργαστώ! Το ιδανικό μας θα ήταν να γίνει σε μια σειρά που έχω γράψει εγώ. Αυτή είναι στο συρτάρι αλλά τώρα πια ξαναβγαίνει και υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσουμε γυρίσματα τον Οκτώβρη».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved