Στέλλα Καπεζάνου: «Η τηλεόραση αποτελεί παρελθόν για εμένα»
Showbiz

Στέλλα Καπεζάνου: «Η τηλεόραση αποτελεί παρελθόν για εμένα»

Λίγο πριν την νέα χρονιά και η Στέλλα Καπεζάνου μοιράζεται μαζί μας τη γνώμη της για την τηλεόραση αλλά και τη σχέση της με τον τετράχρονο γιο της, Κάρολο.

 


Το κεφάλαιο τηλεόραση έχει κλείσει;

«Θα έλεγα ότι έχει κλείσει. Από το 2006 που αποχώρησα, δεν επιχείρησα να επιστρέψω στην τηλεόραση. Δεν θέλω όμως να βάλω όρια και περιορισμούς στον εαυτό μου. Δεν θα το απέκλεια αλλά θα ήμουν ιδιαίτερα σκεπτική. Δεν θα έλεγα “τι ωραία”, γιατί πλέον έχω άλλους στόχους. Και δεν έχω τον ίδιο ενθουσιασμό για την τηλεόραση».
Τι σας αρέσει να κάνετε με τον γιο σου;
«Πολλά πράγματα. Επειδή είναι μοναχοπαίδι και είναι ο χαρακτήρας του τέτοιος, συναναστρέφεται πολύ ωραία με τους μεγάλους. Δεν θέλει να παίζει μόνο με παιδάκια. Είναι πολύ ομιλητικός και εκπληκτική παρέα, μιλάει σαν μεγάλος εύστροφος. Μπορούμε να πάμε οι δυο μας για φαγητό και να περάσουμε καταπληκτικά».

Σου έχει ζητήσει αδελφάκι;
«Που και που ναι, ζητάει αδελφάκι. Μια ζητάει αγοράκι και μια κοριτσάκι».
Τι δώρο θα περίμενες από τη νέα χρονιά;
«Έχω μεγάλη λίστα ευχών. Θα ήθελα από ένα ταξίδι στη Χαβάη μέχρι κάτι πιο μικρό. Για το 2011 έχω όμως έναν μεγάλο προσωπικό στόχο και είναι το βασικό που θέλω να γίνει. Θέλω πρώτα να επιτευχθεί και μετά θα το αποκαλύψω»

Πηγή:OK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved