Showbiz

Ιορδανίδης: Η απώλεια 32 κιλών, ο «βράχος» Θάλεια Ματίκα, η κατάθλιψη και τα οικονομικά προβλήματα!

Gossip-tv Team

Ο Τάσος Ιορδανίδης μίλησε στην κάμερα του Όλα γκουντ και αναφέρθηκε σε όλες τις τελευταίες και σημαντικές εξελίξεις στη ζωή του αλλά και τις σκοτεινές περιόδους που έζησε. 

Ο Τάσος Ιορδανίδης αναφέρθηκε αρχικά στην απώλεια των παραπάνω από 30 κιλών την περίοδο της καραντίνας: «Έχασα 32 κιλά, ναι.

Είχα πολύ χρόνο κατά τη διάρκεια του κορονοϊού και έπρεπε να εκτονωθώ κιόλας με κάποιον τρόπο οπότε άρχισα να τρέχω, να πηγαίνω να κάνω γυμναστικές και να θυμάμαι λίγο τον εαυτό μου όπως ήμουν το πάλαι ποτέ».

Και συνέχισε λέγοντας: «Μου αρέσει πάρα πολύ το φαγητό, είτε ήμουν σε κατάθλιψη είτε όχι. Από κει και έπειτα όμως το ότι είχα αφήσει τον εαυτό μου, ίσως πείραζε. Θεωρώ πως έγινε από όλο αυτό το βάρος των ευθυνών, της καθημερινότητας που πολλές φορές δεν μπορείς να πάρεις ανάσα. Αρχίζεις και καταφεύγεις στις ένοχες απολαύσεις της ζωής. Στο φαγητό, το ποτό σε άλλες περιπτώσεις».

Ο Τάσος Ιορδανίδης επίσης αναφέρθηκε και σε μία ιδιαίτερα δύσκολη οικονομικά περίοδο που είχε, αποκαλύπτοντας: «Όταν βρέθηκα πραγματικά να μην έχω να πάρω τσιγάρα από θεατρική παραγωγή, αναγκάστηκα να δανειστώ από όποιον μιλάει ελληνικά. Αυτό ήταν ένα σκαλοπάτι το οποίο μου έδειξε ότι πρέπει να είσαι πολύ πιο σεμνός στις επιλογές σου, πολύ πιο ταπεινός και όλο αυτό μου κούνησε το κεφάλι πάρα πολύ. Στήριγμα μου η Θάλεια, βράχος η Ματίκα δεν το συζητάμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved