Ευγενία Δημητροπούλου: Ανέβασε φωτογραφία από τον μυστικό της γάμο γιατί γιορτάζει την πρώτη επέτειο
Showbiz

Ευγενία Δημητροπούλου: Ανέβασε φωτογραφία από τον μυστικό της γάμο γιατί γιορτάζει την πρώτη επέτειο

Η Ευγενία Δημητροπούλου κατάφερε να κρατήσει τον γάμο της κρυφό όταν πριν από ακριβώς έναν χρόνο παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Στέλιο Βλατάκη. 

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στις 11/6/2021 κάτω από άκρα μυστικότητα και μόνο μετά από αρκετούς μήνες η ίδια έκανε γνωστή την ευχάριστη εξέλιξη στη ζωή της.

«Έγινε πρόταση γάμου και έκπληξη. Δεν ήταν φαντασμαγορικό, ήταν στο σπίτι, όμορφα, μετά από γύρισμα. Δεν το περίμενα καθόλου. Ήταν συνεργός η αδερφή μου. Μπάτσελορ δεν κάναμε, Τετάρτη είχαμε γύρισμα και Παρασκευή παντρευτήκαμε», είχε αποκαλύψει η ηθοποιός μιλώντας για τον μυστικό της γάμο.

Και παρ' όλο που η ίδια δεν θέλει να αποκαλύπτει τίποτα που αφορά στην προσωπική της ζωή, η Ευγενία Δημητροπούλου προέβη σε μία πολύ ευχάριστη, για τους θαυμαστές της, έκπληξη, αναρτώντας μία και... μοναδική φωτογραφία από αυτή την ευτυχισμένη της στιγμή, τον γάμο της, με αφορμή βέβαια την πρώτη επέτειο που γιορτάζει με τον άνδρα της.

Οι δυο τους έχουν κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένοι αφού πλέον έχουν στη ζωή τους και τη μικρή Εύα, το κοριτσάκι που υιοθέτησαν από τη Σιέρα Λεόνε και που άλλαξε τα πάντα.

Η μικρή Εύα τους έχει κλέψει την καρδιά και μπορεί, όπως η ίδια η ηθοποιός έχει αποκαλύψει, η υιοθεσία να ήταν για εκείνη ένα πολύ δύσκολο ταξίδι, αλλά η υπομονή που έκανε και η δύναμη που επέδειξε, άξιζαν και με το παραπάνω, αφού πλέον έχει δημιουργήσει μια ξεχωριστή και υπέροχη οικογένεια.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε από την ημέρα του γάμου της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved