Πέννυ Μπαλτατζή: Ποζάρει ετοιμόγεννη και είναι πανέμορφη! Το συγκινητικό μήνυμά της!
Showbiz

Πέννυ Μπαλτατζή: Ποζάρει ετοιμόγεννη και είναι πανέμορφη! Το συγκινητικό μήνυμά της!

H Πέννυ Μπαλτατζή μετράει αντίστροφα τον χρόνο για να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της που περιμένει πώς και πώς. 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια περιμένει κοριτσάκι, κάτι που είχε αποκαλύψει η ίδια μέσα από τρεις υπέροχες αναρτήσεις που έκανε πριν από λίγο καιρό.

Η Πέννυ Μπαλτατζή δείχνει να απολαμβάνει την κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης της έχοντας φυσικά αφοσιωθεί και στον γιο της, που ήρθε στον κόσμο τον Οκτώβριο του 2019.

Η ίδια μετά από πρόταση που δέχτηκε από τη Μαρία Κορινθίου η οποία και επιμελείται το περιοδικό τέχνης που εκδίδει μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη, αποφάσισε να ποζάρει στο εξώφυλλό του και το αποτέλεσμα πραγματικά δικαίωσε όλους τους εμπλεκόμενους.

Κρατώντας τρυφερά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, η Πέννυ Μπαλτατζή πόζαρε πιο όμορφη από ποτέ για τη φωτογράφιση την οποία έδειξε να απολαμβάνει. Μάλιστα, ανέβασε δύο πόζες της και έγραψε τα εξής τρυφερά μηνύματα που φυσικά υμνούν τη μητρότητα. Συγκεκριμένα έγραψε στη μία: "Κάθε φορά είναι πρώτη φορά, κάθε φορά διαφορετική, συναρπαστική, κουραστική και πρωτόγνωρα τα συναισθήματα!".

Στη δεύτερη ανάρτησή της έγραψε στη λεζάντα: "Η κάθε μέρα ,το κάθε λεπτό, το κάθε δευτερόλεπτο ,όλα τα κύτταρα μου ,τα κύτταρά σου, γίνονται όλα αυτά που λέγονται ζωή".

Δείτε παρακάτω τις εν λόγω υπέροχες φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved