Γάμος Αυγουστίδη-Κρασσά: Ο Κρητικός χορός της Τζομπανάκη, η νονά Ελένη Ράντου και οι κουμπάροι
Showbiz

Γάμος Αυγουστίδη-Κρασσά: Ο Κρητικός χορός της Τζομπανάκη, η νονά Ελένη Ράντου και οι κουμπάροι

Χθες (11/6) ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης και βάφτισαν τον γιο τους παρουσία καλών φίλων και συγγενών. 

Στην όμορφη αυτή στιγμή τους που φιλοξενήθηκε σε γνωστό κτήμα στο Κορωπί, ήθελαν να έχουν κοντά τους όλους όσοι τους αγαπούν και είναι μάρτυρες αυτής της ευτυχίας που βιώνουν από τότε που είναι μαζί.

Ο γάμος, όπως σας έχουμε πληροφορήσει ήδη, είχε έντονο άρωμα από Κρήτη αφού ο γαμπρός εμφανίστηκε με το κουστούμι του το οποίο είχε στολίσει με κρητικό σαρίκι.

Η νύφη είχε επιλέξει ένα ιβουάρ νυφικό και είχε κάτω τα μαλλιά της ενώ ο γιος τους ήταν ασορτί ντυμένος σαν τον πατέρα του.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο στενός φίλος του Ορφέα Αυγουστίδη, Προμηθέας Αλειφερόπουλος και η σκηνοθέτιδα σύντροφός του Φαίδρα Τσολίνα. Οι δύο άντρες είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στο θέατρο και χθες η φιλία τους αυτή επισφραγίστηκε με την κουμπαριά.

Το ζευγάρι όμως απέκτησε άλλους τρεις κουμπάρους από τη βάφτιση του γιου του που πήρε τα ονόματα Αχιλλέας Κωνσταντίνος. Μεταξύ των τριών νονών του ήταν και η Ελένη Ράντου η οποία εμφανίστηκε εντυπωσιακή μαζί με την κόρη της Νικολέττα στο κτήμα για να φέρει σε πέρας τον νέο αυτό υπέροχο ρόλο της.

Μετά το μυστήριο, στο τέλος του οποίου οι νεόνυμφοι αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί, ακολούθησε καθαρόαιμο κρητικό γλέντι με επαγγελματίες χορευτές να σέρνουν τον χορό με πεντοζάλι και συρτό.

Η Μαρία Τζομπανάκη δεν θα μπορούσε να απέχει από την... πίστα και μάλιστα ήταν από τις πρώτες που σηκώθηκε να χορέψει, δείχνοντας πραγματικά χαρούμενη. Να θυμίσουμε ότι η αγαπημένη ηθοποιός πριν από περίπου έξι χρόνια είχε παντρευτεί τον Γιάννη Βάλβη στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στην Κρήτη τηρώντας όλα τα έθιμα, φορώντας ακόμα και παραδοσιακή στολή του τόπου της την πιο όμορφη μέρα της νέας της ζωής με τον σύζυγό της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη με τη Γεωργία Κρασσά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved