Ιζαμπέλλα Κογιεβίνα- Γιώργος Χρανιώτης: «Η ζωή χωρίς έρωτα είναι θλίψη»
Showbiz

Ιζαμπέλλα Κογιεβίνα- Γιώργος Χρανιώτης: «Η ζωή χωρίς έρωτα είναι θλίψη»

Το νέο ερωτικό δίδυμο της «Ονειροπαγίδας», θυμάται και μοιράζεται μαζί μας τις πρώτες τους αγάπες, το γάμο της Ιζαμπέλα Κογιεβίνα και κατά πόσο ο Γιώργος Χρανιώτης σκέφτεται να κάνει αυτό το βήμα.

Πιστεύετε ότι η πρώτη μας αγάπη μας σημαδεύει;
Γ.Χ: «Εμένα προσωπικά μου συνέβη. Βασικά αυτό που σε σημαδεύει είναι ότι ανακαλύπτεις πως μπορείς να αγαπάς».
Ι.Κ: «Όχι δεν το πιστεύω. Θεωρώ ότι κάθε μας αγάπη είναι διαφορετική. Μπορεί και η τελευταία μας αγάπη να είναι η πιο δυνατή στη ζωή μας. Δεν είναι απαραίτητο ο πρώτος μας έρωτας να είναι αυτός που θα μείνει. Πιστεύω ότι ο γεροντοέρωτας είναι χειρότερος».
Ιζαμπέλλα πόσο έχει αλλάξει η ζωή σου μετά το γάμο;
Ι.Κ:
«Παντρεύτηκα πριν ενάμιση χρόνο και ο σύζυγός μου είναι εκτός χώρου. Παντρεύτηκα με πολιτικό γάμο και δεν φόρεσα νυφικό. Δεν είμαι δηλαδή από τα κλασικά κορίτσια που ονειρευόταν να ντυθούν νυφούλες. Πριν παντρευτούμε ήμασταν 18 μήνες μαζί, αν και τον γνώριζα πολλά χρόνια».
Εσύ Γιώργο έχεις φτάσει ποτέ κοντά στον γάμο;
Γ.Χ:
«Μόνο σαν ιδέα αλλά δεν πραγματοποιήθηκε. Πριν από τέσσερα χρόνια είχα κάνει πρόταση γάμου, αλλά η απάντηση ήταν αρνητική.
Φιλία, χρήμα, έρωτας. Ποιο θα σας έλειπε;
Ι.Κ:
«Η φιλία και ο έρωτας είναι πολύ κοντά το ένα στο άλλο. Η ζωή χωρίς έρωτα είναι θλίψη, αλλά επίσης και χωρίς τη φιλία. Είναι εξίσου σημαντικά και τα δύο».
Γ.Χ: «Δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς τον έρωτα και τη φιλία».
Πηγή:OK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved