Γάμος Αυγουστίδη: Η Γεωργία Κρασσά φόρεσε το πιο εναλλακτικό νυφικό! Η λεπτομέρεια που λατρέψαμε
Showbiz

Γάμος Αυγουστίδη: Η Γεωργία Κρασσά φόρεσε το πιο εναλλακτικό νυφικό! Η λεπτομέρεια που λατρέψαμε

Με όλες τις παραδόσεις της Κρήτης έγινε ο γάμος το Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά το απόγευμα του Σαββάτου (11-06).

Ο Ορφέας ντυμένος γαμπρός στο πλευρό της γοητευτικής συντρόφου του έλαμπε από ευτυχία ενώ η νύφη μας έκανε τη διαφορά επιλέγοντας το πιο εναλλακτικό νυφικό!

Δεν ήταν το κλασσικό λευκό που θα περίμενες να δεις αφού επέλεξε ένα νυφικό πιο boho!

Είπε «όχι» στην απόχρωση του λευκού διαλέγοντας ένα υπέροχο νυφικό φόρεμα σε μπεζ απόχρωση και κεντημένο προφανώς στο χέρι αφού αυτές τις λεπτομέρειες δεν τις βλέπεις συχνά σε νυφικό.

Η λεπτομέρεια δε που λατρέψαμε, ήταν το υπέροχο μακρύ «κόσμημα» που έπεφτε στα μακριά μαλλιά της μπροστά από πέπλο! Με ελαφρύ μακιγιάζ και υπέροχο χτένισμα ήταν σίγουρα μια από τις ομορφότερες νύφες που έχουμε δει!

Δες την στη gallery

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε κτήμα στο Κορωπί και από νωρίς σε αυτό άρχισαν να καταφθάνουν οι φίλοι του και οι συγγενείς του με πρώτη και καλύτερη βέβαια τη μαμά του γαμπρού, τη Μαρία Τζομπανάκη η οποία αρχικά δήλωσε αγχωμένη όμως σύντομα το διόρθωσε λέγοντας πως πρόκειται για συγκίνηση και όχι για άγχος.

Κάτι που δεν ήταν γνωστό ήταν πως τα πλάνα και οι φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού είναι πολύ περιορισμένα καθώς όταν διαπίστωσαν πως υπήρχε... τυφλό σημείο που μπορούσαν κάμερες και φωτογράφοι να "τραβούν", οι υπεύθυνοι του κτήματος, θέλοντας να σεβαστούν την επιθυμία του ζευγαριού σήκωσαν... σεντόνι για αποκλεισμό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved