Διονυσία Κουκίου: Η εξομολόγησή της on camera: «Όταν αφαίρεσα τις σάλπιγγες μου ήταν ένα σοκ...»
Showbiz

Διονυσία Κουκίου: Η εξομολόγησή της on camera: «Όταν αφαίρεσα τις σάλπιγγες μου ήταν ένα σοκ...»

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε το πρωί της Δευτέρας (13-06) η Διονυσία Κουκίου.

Η σταρ Ελλάς 2008, η οποία σήμερα έχει επιλέξει μια ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη μίλησε για τη πορεία της στο μόντελινγκ ενώ αναφέρθηκε και στο χειρουργείο που έχει κάνει και πώς το αντιμετώπισε.

«Με τα χρόνια κατάλαβα ότι όταν εξαφανίζομαι είμαι ευτυχισμένη. Το έκανα όσο το έκανα γιατί έβγαζα πραγματικά χρήματα και ακούραστα και αβίαστα. Σε μικρή ηλικία κατάλαβα ότι δεν είναι ευτυχία αυτό να είσαι αναγνωρίσιμος. Σε κάποια είναι καλό, στα υπόλοιπα είναι δυστυχία. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Δεν με ενδιέφερε να έχω ωραίο μπούστο. Έκανα την επιχείρηση μου και με αυτό ζω. Δεν ζω από κάποιον πλούσιο γαμπρό», είπε και συμπλήρωσε:

«Ήμουν ένα μοντέλο που κατά καιρούς μου χρέωναν σχέσεις, άκουγα συνέχεια ψέματα. Μια μέρα πήγα σε ένα ψιλικατζίδικο και σε όλα τα πρωτοσέλιδα έγραφαν ότι καταχράστηκα την περιουσία του Ασλάνη. Με στεναχώρησε. Αφαίρεσα τις σάλπιγγές μου, το έχω ξεπεράσει και δεν με νοιάζει να μιλάω για αυτό. Στην αρχή είναι ένα σοκ, δεν πέρασα δύσκολα. Ενημερώθηκα κατευθείαν. Γίνονται τα πάντα, ό,τι και να σου συμβεί μπορείς να αποκτήσεις ένα παιδάκι», αποκάλυψε.

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved