Αλεξάνδρα Ούστα: «Στο πρώτο ραντεβού με έριξε κάτω με τη μηχανή»
Showbiz

Αλεξάνδρα Ούστα: «Στο πρώτο ραντεβού με έριξε κάτω με τη μηχανή»

Κυψέλη: Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ ήταν σήμερα (13/6) η Αλεξάνδρα Ούστα και μίλησε για όλα.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην γνωριμία με τον σύζυγο της, Γιάννη Σαρακατσάνη και το επεισοδιακό πρώτο τους ραντεβού.
«Πιστεύω στο timing. Θα μπορούσε να είναι κάτι καταστροφικό πριν πέντε ή δέκα χρόνια και τη δεδομένη στιγμή να λειτουργήσει. Με τον Γιάννη ήμασταν και οι δύο σε κατάσταση που και από τις δυο πλευρές θα μπορούσε αυτό το πράγμα να ανθήσει. Το πρώτο μας ραντεβού ωστόσο ήταν πολύ επεισοδιακό! Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω», είπε η αρχικά η Αλεξάνδρα Ούστα και συνέχισε:

«Πήγαμε σε ένα μαγαζί, ήπιαμε ένα δυο ποτά, ανεβήκαμε στη μηχανή και στο πρώτο ραντεβού… με έριξε κάτω με την μηχανή. Πήγαμε σε μια στροφή, δεν την πήραμε πολύ καλά και φύγαμε».

«Περπατήσαμε κουτσοί γιατί η μηχανή δεν σηκωνόταν , είχε μια μικρή ζημιά. Πήγαμε ποδαράτοι μες στη νύχτα από το σημείο που έγινε το ατύχημα μέχρι το σπίτι για περίπου ένα χιλιόμετρο. Εγώ ήμουν λίγο κουτσή αλλά εκείνος ήταν λίγο πιο καλά. Φτάνουμε στο σπίτι και διαπιστώνει ότι του λείπει το πορτοφόλι και το κινητό όπου μάλλον είχαν πέσει εκεί που είχαμε το ατύχημα. Γυρίζουμε πίσω ποδαράτοι, τα βρίσκουμε και ξαναγυρίζουμε», είπε λίγο μετά η Αλεξάνδρα Ούστα.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved