Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι πρώτες αρετουσάριστες φώτο της με μαγιό είναι το κάτι άλλο!
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι πρώτες αρετουσάριστες φώτο της με μαγιό είναι το κάτι άλλο!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε φωτογραφίες της με μαγιό - άλλοτε με μπικίνι και άλλοτε με ολόσωμο - χωρίς ρετούς και φίλτρα και εμείς υποκλινόμαστε γιατί το κορμί της είναι απίστευτο μετά από τρεις γέννες!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απόλαυσε τις πρώτες βουτιές της με την οικογένειά της στην Κύθνο με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μαγιό είναι άκρως εντυπωσιακές! Η παρουσιάστρια έχει ένα καλλίγραμμο κορμί παρά τις τρεις γέννες.

Και μπορεί να δημοσίευσε αρκετές από την πρώτη της απόδραση, όμως μία συγκεκριμένη φωτογραφία της με μπικίνι μας έκανε να "τα χάσουμε"!

Η Σταματίνα, όπως είναι γνωστό, ακολουθεί μία σωστή διατροφή και προσπαθεί να γυμνάζεται.

Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει: «Από τα 18 μου άρχισα να προσέχω τι τρώω και να γυμνάζομαι. Μου αρέσει να είμαι λεπτή. Αποφεύγω τα τηγανητά και τα πολύ βαριά φαγητά το βράδυ, ενώ δυο φορές την εβδομάδα καλομαθαίνω τον εαυτό μου με ένα γλυκό. Γενικότερα πίνω αρκετό νερό και κινούμαι πολύ».

Η παρουσιάστρια του Happy Day δημοσίευσε φωτογραφίες από την απόδρασή της και μείναμε έκπληκτοι με τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μαγιό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved