Βασιλόπουλος: Ο κατάξανθος γιος του έγινε 2 και το πάρτι ήταν φαντασμαγορικό! Οι επώνυμοι καλεσμένοι
Showbiz

Βασιλόπουλος: Ο κατάξανθος γιος του έγινε 2 και το πάρτι ήταν φαντασμαγορικό! Οι επώνυμοι καλεσμένοι

Τα δεύτερα γενέθλιά του γιόρτασε ο γιος του Χρήστου Βασιλόπουλου.

Αυτές τις ημέρες ο ηθοποιός και η γυναίκα του βρίσκονται στην Αθήνα κι έτσι βρήκαν την ευκαιρία να ετοιμάσουν ένα πάρτι υπερπαραγωγή για τον μικρό Απόλλωνα, που ήρθε και τους άλλαξε τη ζωή.

Οι δυο γονείς ευτυχισμένοι απόλαυσαν τις στιγμές έχοντας μάλιστα στο πλευρό τους και φίλους συναδέλφους, όπως τον Γιώργο Χρανιώτη με την σύζυγό και τον γιο τους αλλά και την Ντορέττα Παπαδημητρίου!

«Όσο το πρόσωπο σου θα λάμπει μικρέ μου πρίγκηπα ,και τρέχεις και χαμογελάς και είσαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ,εγώ θα είμαι πάντα δίπλα σου και θα "γεμίζω " από τη λάμψη σου και την καθαρότητα σου.

Στα δυο αυτά χρόνια της υπεροχής ύπαρξης σου,ο κόσμος αποκτάει άλλο νόημα .Σε ευχαριστώ κάθε μέρα και κάθε πρωί και βράδυ .
Χρόνια σου πολλά πραγματικέ μου Απόλλωνα !
Σαγαπω πολύ», έγραψε ο ηθοποιός με αφορμή τα γενέθλια του γιου του.

Δες τις υπέροχες φωτογραφίες

«Ο γιος μου ήρθε στη ζωή μου και έφερε τα πάνω κάτω. Με την καλή έννοια μόνο. Κάθε πρωί που ξυπνάω έχω μια πολύ καλή δικαιολογία για να γίνομαι όλο και καλύτερος, αφιερώνοντας του χρόνο και μαθαίνοντας από το μεγάλωμα και την συμπεριφορά του. Ο γιος μου είναι για μένα ο μεγαλύτερος λόγος για προσωπική εξέλιξη. Μαθαίνω πως να είμαι πιο υπομονετικός, μαθαίνω πως θα πρέπει να ξεφορτωθώ τις κακές μου συνήθειες, καθώς έχω ευθύνη απέναντι του, στον τρόπο που θα τον μεγαλώσω, με τι εφόδια θα τον γαλουχήσω έτσι ώστε να καταφέρει πολλά πράγματα στη ζωή του χωρίς να με χρειάζεται. Σίγουρα κανένας ρόλος στη μέχρι τώρα καριέρα μου, δε μπορεί να συγκριθεί με αυτόν του πατέρα», έχει πει ο ίδιος αποκλεστικά στο gossip tv για τον ρόλο του μπαμπά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved