Γάμος Αυγουστίδη - Κρασσά: Η Ράντου ήταν η πιο στιλάτη νονά, η κόρη της όμως την ξεπέρασε!
Showbiz

Γάμος Αυγουστίδη - Κρασσά: Η Ράντου ήταν η πιο στιλάτη νονά, η κόρη της όμως την ξεπέρασε!

O Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης και βάφτισαν τον γιο τους παρουσία καλών φίλων και συγγενών, στο Κορωπί.

Ο γάμος, είχε έντονο άρωμα από Κρήτη αφού ο γαμπρός εμφανίστηκε με το κουστούμι του το οποίο είχε στολίσει με κρητικό σαρίκι.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο στενός φίλος του Ορφέα Αυγουστίδη, Προμηθέας Αλειφερόπουλος και η σκηνοθέτιδα σύντροφός του Φαίδρα Τσολίνα.

Το ζευγάρι όμως απέκτησε άλλους τρεις κουμπάρους από τη βάφτιση του γιου του που πήρε τα ονόματα Αχιλλέας Κωνσταντίνος. Μεταξύ των τριών νονών του ήταν και η Ελένη Ράντου η οποία εμφανίστηκε εντυπωσιακή μαζί με την κόρη της Νικολέττα στο κτήμα για να φέρει σε πέρας τον νέο αυτό υπέροχο ρόλο της.

Η Ελένη Ράντου ήταν μάλιστα από τους πρώτους που έφθασαν στο κτήμα όπου τελέστηκαν τα Μυστήρια. Η γνωστή ηθοποιός επέλεξε ένα Shirt Dress με μανίκια 3/4. Το κομψό φόρεμα, που ήταν δίχρωμο στους τόνους του ροζ και αγκάλιαζε τους ώμους της, το συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα, πάλι σε απόχρωση του ροζ. Το look ολοκλήρωσε κρατώντας μια φλοράλ τσάντα, με σκουλαρίκια και ένα πολύ κομψό κόσμημα στο λαιμό, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά.
Εξίσου στιλάτη όμως ήταν και η κόρη που έχει αποκτήσει με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Νικολέττα, η οποία ήταν ντυμένη επίσης σε ροζ τόνους αλλά αντί για πέδιλα επέλεξε να φορέσει ψηλοτάκουνα μποτάκια ενώ κι εκείνη είχε πιάσει τα μαλλιά της ψηλά!

Δείτε μαμά και κόρη στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved