Ξετρελαμένος με τις κόρες του ο Μίλτος Πασχαλίδης αλλά και με την γοητευτική σύντροφό του!
Showbiz

Ξετρελαμένος με τις κόρες του ο Μίλτος Πασχαλίδης αλλά και με την γοητευτική σύντροφό του!

Ο Μίλτος Πασχαλίδης είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες καλλιτέχνες και έχει φροντίσει να απασχολεί μόνο με τα επαγγελματικά του.

Ο ίδιος έχει φροντίσει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και λίγα είναι αυτά που γνωρίζουμε για εκείνον και την οικογένειά του!

Ο γνωστός τραγουδιστής βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια σε σχέση με την σύντροφό του, Ανθή, με την οποία μάλιστα έχουν αποκτήσει μαζί και μια κορούλα.
Ο Μίλτος Πασχαλίδης έχει ακόμη μία κόρη, την Ευγενία, από τον προηγούμενο γάμο του και είναι ξετρελαμένος με τα παιδιά του, όπως είναι λογικό!


Ο ίδιος μάλιστα έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του:

«Είμαι ευτυχής με τις κόρες μου. Η μεγάλη μου κόρη είναι 13 και η μικρή σχεδόν δυο. Όταν γεννήθηκε η μικρή νομίζω ότι είμαι επαγγελματίας πατέρας και ερασιτέχνης τραγουδοποιός. Δυο είναι τα μαθήματα που έχω πάρει από τις κόρες μου. Το ένα είναι ότι έχω αναγκαστεί να κάνω υπομονή, πράγμα που είναι αντίθετο στον χαρακτήρα μου και το άλλο είναι ότι ακόμα και να θέλεις, δε μπορείς να κάνεις τα πάντα. Πέρασα κατάθλιψη όταν γεννήθηκε η μεγάλη μου κόρη. Δε με βοήθησε στο να την ξεπεράσω και δε με βοήθησε γιατί δεν ήθελα να τη χρησιμοποιήσω σε αυτό. Τα παιδιά μας, δεν είναι δικά μας, είναι του εαυτού τους. Την κατάθλιψη την ξεπέρασα με ψυχοθεραπεία και βοήθεια από φίλους μου».

Αυτή είναι η σύντροφός του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved