Μαντώ Γαστεράτου: Γεννητούρια τον Αύγουστο
Showbiz

Μαντώ Γαστεράτου: Γεννητούρια τον Αύγουστο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Μαντώ Γαστεράτου και ο σύζυγος της, Νίκος Ισηγόνης. Αιτία, ο ερχομός του δεύτερου παιδιού τους σε δύο μήνες.

«Είμαι 7 μηνών, γεννάω, πρώτα ο θεός, τον Αύγουστο και περιμένω κοριτσάκι. Διανύω μια ομαλή εγκυμοσύνη. Ακόμη δεν έχουμε βρει το όνομα, όμως έχουμε βρει την κουμπάρα, που θα είναι η δημοσιογράφος και πολύ καλή μου φίλη Ζωή Κρονάκη», δήλωσε στο «Secret» η όμορφη παρουσιάστρια.

Το ζευγάρι έχει ήδη ένα παιδάκι, το οποίο αυτή την περίοδο προετοιμάζουν για την έλευση του νέου μέλους της οικογένειας. «Ο γιος μου, ο Γιώργος, είναι σχεδόν 2,5 ετών. Τον προετοιμάζουμε για το νέο μέλος της οικογένειας και ελπίζω να το δεχτεί χωρίς να έχουμε ζήλιες, αν και είναι φυσιολογικό», ανέφερε χαρακτηριστικά η ευτυχισμένη μαμά.

Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και περιμένει πώς και πώς να έρθει στον κόσμο η μπέμπα, για να ολοκληρωθεί η ευτυχία τους. Η Μαντώ Γαστεράτου και ο Νίκος Ισιγόνης παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018 στην Ανάβυσσο, στον Αγιο Νικόλαο.

Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξη της η παρουσιάστρια είχε δηλώσει πως οι δυο τους γνωρίστηκαν με προξενιό, το οποίο έκανε η καλή της φίλη Σοφία Δριστέλα. Οσον αφορά τα επαγγελματικά της, κάνει εκπομπή σε ραδιοφωνικό σταθμό, ενώ έχει και εκπομπή στο κανάλι του Youtube «All for mama».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved