Κωνσταντία Χριστοφορίδου: Με βασάνιζε ο ρόλος της Λιλίκας Καλλίτση στους Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη
Showbiz

Κωνσταντία Χριστοφορίδου: Με βασάνιζε ο ρόλος της Λιλίκας Καλλίτση στους Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη

Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου, που σήμερα είναι παντρεμένη και έχει δύο κόρες, έχει ερμηνεύσει πολλούς ρόλους στην καριέρα της.

Κορυφαίος αυτός της Λιλίκας Καλλίτση στους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη» - του Απόστολου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου το 2002, με τον οποίο έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό.

Οπως αποκαλύπτει σήμερα, αυτός ο ρόλος στην αρχή δεν της ταίριαζε και για αυτό τη βασάνισε αρκετά μέχρι να καταφέρει να τον υποδυθεί. «Τότε αυτός ο ρόλος ήταν για μένα κάτι υπέροχο. Ομως, δεν ήταν εύκολο να τον ερμηνεύσω. Με βασάνισε πολύ, γιατί δεν είχα τίποτα κοινό με τη γυναίκα αυτή, που ήταν μια κουτσομπόλα και την έπεφτε σε άντρες.

Αλλά γι' αυτό ακριβώς και την αγάπησα πολύ και γι' αυτό πέτυχε μετά. Τη βρήκα, τη συνάντησα κάπου, Ο Ρήγας με διάλεξε περισσότερο εμφανισιακά για τον ρόλο αυτόν. Και μετά έβλεπε κι αυτός ότι μάλλον δεν πολυταιριάζω.

Οταν πήρα στα χέρια μου το σενάριο, υπήρχε ένα βιογραφικό 2-3 σελίδων για αυτήν. Με ζόρισε, αλλά, όταν τη βρήκα, πέρασα πολύ ωραία. Πέρασαν 20 χρόνια από τότε και έχουμε σκεφτεί να κάνουμε ένα reunion σε λίγες ημέρες. Ακόμα και τώρα, παιδιά μικρής ηλικίας με αναγνωρίζουν στον δρόμο από αυτόν τον ρόλο, λόγω των επαναλήψεων του σίριαλ. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να έχεις κάνει κάτι που γράφει πολύ».

Ωστόσο, μετά τον ρόλο της Λιλίκας Καλλίτση απέφυγε να ταυτιστεί με τη μανιέρα της αφελούς ξανθιάς, πράγμα το οποίο, όπως ήταν φυσικό, αν συνέβαινε, θα την εγκλώβιζε.

«Δυστυχώς αυτό συμβαίνει πάντα. Οταν τελείωσε το σίριαλ, ένιωσα ότι με θέλουν στο εξής μόνο για τέτοιους ρόλους. Και την πρώτη πενταετία μετά το σίριαλ έκανα πολύ λίγα πράγματα γιατί έλεγα πολλά "όχι" σε τέτοιες προτάσεις. Γιατί όλες ήταν το κακέκτυπο της Λιλίκας Καλλίτση. Δεν ήθελα να πουλήσω αυτήν τη μανιέρα, γιατί δεν έχω αυτήν τη λογική για την υποκριτική.

Τώρα θέλω να κάνω και δραματικούς ρόλους. Νομίζω πως δεν υπάρχει ηθοποιός που να μη θέλει να κάνει κάτι άλλο από αυτό που τον έχουν καταχωρίσει. Και θεωρώ πως και ηλικιακά είμαι σε μια φάση πιο ώριμη», αποκάλυψε στη Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved