Josephine: Πώς «χτίζει» το κορμί της
Showbiz

Josephine: Πώς «χτίζει» το κορμί της

Σέξι και εντυπωσιακή, η Josephine καταφέρνει με κάθε εμφάνιση της ή ανάρτηση της στο Ιnstagram να τραβά τα βλέμματα και όχι άδικα!

Διαθέτει ένα από τα ωραιότερα κορμιά της σόουμπιζ το οποίο, bέΒαια, «χτίζει» με κόπο! Η γνωστή τραγουδίστρια έχει μιλήσει πολλές φορές για τα μυστικά της για τέλειο κορμί, ξεκαθαρίζοντας:

«Δεν έχει σημασία αν είσαι αθλήτρια ή απλώς ψάχνεις για νέο χόμπι, ο μανικός ιμάντας του ΤRX θα κάνει θαύματα σε απόκληρο το σώμα σου και, μάλιστα, με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς ιδιαίτερο κόπο».

«Στην εφηβεία μου είχα βάλει 10 κιλά - παραπάνω, έκανα αεροβική, extreme σπορ, βάρη, όλα μαζί», είπε η τραγουδίστρια, για να προχωρήσει σε αποκαλύψεις και για τους κοιλιακούς-«πέτρα» που διαθέτει.

«Κάνω όλων των ειδών τις ασκήσεις, από θαλάσσια σπορ και ποδήλατο μέχρι ποδόσφαιρο και πτώσεις με αλεξίπτωτο! Εχω κάνει 90 άλματα. Εχω διπλώματα και δικό μου αλεξίπτωτο!»; Εξήγησε η ίδια, αποκαλύπτοντας τη σημασία της κυκλικής προπόνησης και τα άμεσα αποτελέσματα της.

Ολα αυτά, βέβαια, σε συνδυασμό με τη διατροφή που ακολουθεί. Συνήθως η μέρα της περιλαμβάνει αβγά, μεγάλες, σαλάτες, ξηρούς καρπούς για ενέργεια, φρούτα και λεμονάδα με τζίντζερ για detox και δροσιά το καλοκαίρι.

Πηγή:ΤύποςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved