Μαρία Ανδρούτσου: Έτσι έχασε 13 κιλά χωρίς να κάνει αυστηρή δίαιτα
Showbiz

Μαρία Ανδρούτσου: Έτσι έχασε 13 κιλά χωρίς να κάνει αυστηρή δίαιτα

Η Μαρία Ανδρούτσου σήμερα δεν θυμίζει σε τίποτα τη γυναίκα εκείνη που είχαμε γνωρίσει πριν χρόνια σε τηλεοπτικές σειρές.

Η αγαπημένη ηθοποιός, έχει αλλάξει τρόπο ζωής τα τελευταία χρόνια και παράλληλα έχει καταφέρει να αποκτήσει κορμάρα!
Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε πώς κατάφερε να χάσει 13 ολόκληρα κιλά χωρίς κάποια αυστηρή δίαιτα και σίγουρα θα θελήσεις να ακολουθήσεις τα μυστικά της κι εσύ!

Όπως λοιπόν δήλωσε η ίδια, ξεκίνησε να κάνει βελονισμό, ο οποίος μείωσε την όρεξη της για φαγητό ενώ παράλληλα ηρέμησε το νευρικό της σύστημα και δεν σκεφτόταν καθόλου τι και πότε θα φάει.

Παράλληλα μείωσε τις ποσότητες των γευμάτων της, πίνει πλέον δύο λίτρα νερό την ημέρα και φυσικά συνδυάζει την προσπάθειά της με γυμναστική που έχει γίνει για εκείνη τρόπος ζωής!

«Μερικοί δεν πιστεύουν στο βελονισμό. Εγώ το πιστεύω. Είναι μικρές βελόνες που σου βάζουν σε πολλά σημεία του σώματός σου με αποτέλεσμα να σου μειώνεται η όρεξη. Δεν είναι ότι κάνεις δίαιτα. Ηρεμεί το νευρικό σύστημα και δεν σκέφτεσαι πότε θα φας. Ξεκίνησα τον Σεπτέμβριο και τον Ιανουάριο όντως είχα χάσει δεκατρία κιλά από παντού, και κυρίως από την περιοχή της κοιλιάς. Μετά συνέχισα για συντήρηση να κάνω άλλους τέσσερις μήνες βελονισμό.

Όταν ακολουθούσα ένα εντατικό πρόγραμμα επισκεπτόμουν τον γιατρό μου τρεις φορές την εβδομάδα. Κάθε συνεδρία είχε διάρκεια 40 λεπτά. Ο γιατρός μού τοποθετούσε ειδικές βελόνες στα επίμαχα σημεία, δηλαδή στις περιοχές από όπου ήθελα να χάσω βάρος, μεταξύ των οποίων και στην κοιλιακή χώρα. Ο βελονισμός κάνει θαύματα στην κοιλιά, αφού χτυπά την πηγή του προβλήματος, συμβάλλοντας σημαντικά στη σύσφιξη των κοιλιακών μυών. Η θεραπεία με τον βελονισμού ήταν, βέβαια, συμπληρωματική, είχε υποστηρικτικό ρόλο στην όλη μου προσπάθεια.

Προσωπικά το έβαλα σκοπό να χάσω κάποια κιλά για να νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου και με το σώμα μου και επειδή είμαι αυστηρή σε ό,τι κάνω το τήρησα. Και αυτό είναι κάτι που με ικανοποιεί», έχει δηλώσει η Μαρία Ανδρούτσου σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Δείτε την με μαγιό στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved