Ρουβάς: Δείτε τον υπέροχο κήπο του σπιτιού του με τα μποστάνια και τη μεγάλη πισίνα
Showbiz

Ρουβάς: Δείτε τον υπέροχο κήπο του σπιτιού του με τα μποστάνια και τη μεγάλη πισίνα

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι παντρεμένοι από τις 3 Ιουλίου του 2017 και ο γάμος πραγματοποιήθηκε στην Εκάλη έχοντας μάλιστα δίπλα τους συγγενείς και λαμπερούς φίλους.

Το ζευγάρι πέρα από μία όμορφη οικογένεια έχει δημιουργήσει και ένα εντυπωσιακό σπίτι, στο οποίο απολαμβάνουν καθημερινά μοναδικές στιγμές. Πιο συγκεκριμένα ο εξωτερικός χώρος του σπιτιού είναι «μαγικός», καθώς διαθέτει τεράστιο και καταπράσινο κήπο και σε κάθε γωνιά υπάρχουν λουλούδια και δένδρα.

Επίσης, στην αυλή υπάρχει τραπεζαρία αλλά και ξύλινα και μεταλλικά παγκάκια και τραπεζάκια με μια vintage αισθητική. Μπορεί να μην είχες φανταστεί πως ο τραγουδιστής μπορούσε να καλλιεργήσει τα δικά του λαχανικά αλλά το έχει καταφέρει με μεγάλη επιτυχία και πλέον έχει τα δικά του μποστάνια.

Μάλιστα, έχει δημιουργήσει και ένα θερμοκήπιο για να προστατεύει τα λαχανικά του και πολλές φορές έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες από το συγκεκριμένα σημείο.

Τέλος, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν μια μεγάλη πισίνα, όπου περνούν ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με τα παιδιά τους.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved