To crop top είναι τάση! Μενεγάκη – Μπεκατώρου το φόρεσαν και αποθεώθηκαν
Showbiz

To crop top είναι τάση! Μενεγάκη – Μπεκατώρου το φόρεσαν και αποθεώθηκαν

Το crop top είναι στην κορυφή των τάσεων της μόδας και πολλές είναι οι κύριες της Ελληνικής showbiz, όπως η Ελένη Μενεγάκη και η Μαρία Μπεκατώρου,  που το έχουν τολμήσει και έχουν αποθεωθεί με τις smart εμφανίσεις τους.

Συγκεκριμένα δυο από αυτές, η Ελένη Μενεγάκη και η Μαρία Μπεκατώρου το φόρεσαν και πραγματικά ζηλέψαμε τον τρόπο που το συνδύασαν!

H Ελένη Μενεγάκη είπε «ναι» στην τοπ τάση της μόδας που θέλει ψηλόμεση παντελόνα με crop top και το αποτέλεσμα ήταν απίθανο!

Hippie chic επέλεξε για μια από τις εμφανίσεις της στην εκπομπή και το smart σύνολό της συνδυασμένο με ζώνη ήταν το κάτι άλλο. Η Ελένη εξάλλου διαθέτει την ιδανική σιλουέτα για τέτοιο είδους στιλ και κατάφερε να εντυπωσιάσει για μια ακόμη φορά με τη στιλιστική επιλογή της.

Η ίδια μάλιστα ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες και φυσικά οι followers της την αποθέωσαν. Αντίστοιχο σύνολο αλλά σε πιο casual μορφή επέλεξε και η Μαρία Μπεκατώρου.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής The Chase που φέτος μας έχει ξετρελάνει με τις στιλιστικές της επιλογές, διάλεξε ένα απίθανο crop πουκάμισο με μοτίβο σε μπλε απόχρωση, το οποίο συνδύασε με τζιν παντελόνι!

Για τη Μαρία βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά αφού το έχει φορέσει με πολλούς τρόπους!

Δες τις στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved