Καινούργιου: Είναι summer girl και «σφραγίζει» τις εμφανίσεις στην παραλία με τρία μοναδικά tips
Showbiz

Καινούργιου: Είναι summer girl και «σφραγίζει» τις εμφανίσεις στην παραλία με τρία μοναδικά tips

Αν έχεις κι εσύ σκοπό το φετινό καλοκαίρι να κάνεις εμφανίσεις grande στην παραλία, τότε δεν έχεις παρά να κάνεις μια «βόλτα» στο Instagram της Κατερίνας Καινούργιου!

Με άποψη, στιλάτη και πάντα ακολουθώντας με το «γράμμα» τις τάσεις της μόδας, η Κατερίνα γίνεται θέλοντας και μη… οδηγός αγοράς. Γιατί; Γιατί ξέρει ακριβώς τον σωστό τρόπο να κάνει κάθε ρούχο must!

Θηλυκότητα, απλότητα και κυρίως με το κάτι παραπάνω που κάνει τις εμφανίσεις της ακόμη και την παραλία να είναι μοναδικές.

Γιατί εκτός όλων των άλλων η Κατερίνα Καινούργιου είναι και summer girl και ξέρει πώς ακριβώς να «σφραγίζει» τις εμφανίσεις στην παραλία με μοναδικά tips.

Δεν είναι μόνο τα υπέροχα μαγιό της, ολόσωμα και μπικίνι, αλλά και όλα εκείνα τα αξεσουάρ, από τσάντες, γυαλιά ηλίου και καπέλα, που απογειώνουν την κάθε της εμφάνιση!

Ξεκινώντας από τα υπέροχα καπέλα της, μεγάλα, μικρά, ψάθινα ή απλά της δίνουν αυτό το κάτι παραπάνω.

Φυσικά ένα λευκό πουκάμισο κάνει πάντα τη διαφορά! Ναι, το κλασσικό το οποίο το φοράς με τζιν, το φοράς δεμένο με μάξι φούστα, το φοράς με κοστούμι όμως να που η Κατερίνα Καινούργιου το φόρεσε και στην παραλία. Πώς; Το μαγιό της από μέσα και απλά το έριξε στους ώμους!

Ούτε καφτάνι, ούτε παρέο, ούτε σορτς.

Αρκεί βέβαια το λευκό πουκάμισο που θα επιλέξεις να είναι κάπως μακρύ και με ανοίγματα ώστε να κάνεις μια φανταστική και στιλάτη εμφάνιση με δυο μόνο summer items.

Και φυσικά το τρίτο και κορυφαίο τα γυαλιά ηλίου αφού ακόμη κι αν είναι ξενυχτισμένη από μια ωραία βραδιά σε ένα beach bar, τα γυαλιά θα σε βγάλουν αυτόματα από τη δύσκολη θέση, μέχρι να κάνεις τις πρώτες βουτιές.

Δες φωτογραφίες της και πάρε ιδέες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved