Αργύρης Πανταζάρας: Έχεις δει τον γοητευτικό αδερφό του; Θα πάθεις πλάκα!
Showbiz

Αργύρης Πανταζάρας: Έχεις δει τον γοητευτικό αδερφό του; Θα πάθεις πλάκα!

Ο Αργύρης Πανταζάρας μας συστήνει τον κούκλο αδερφό του. 

Ο Αργύρης Πανταζάρας έχει αφήσει το στίγμα του στην υποκριτική και από την πρώτη του κιόλας επαφή με τον τηλεοπτικό φακό μαγνήτισε τα βλέμματα. Το τελευταίο διάστημα τον παρακολουθούμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός», όπου υποδύεται τον αστυνομικό Γεράσιμο Χριστογιάννη.

Ο ηθοποιός όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις θέλει να περνάει χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο ίδιος όπως είχε αποκαλύψει έχει τρία αδέρφια, την Ίριδα που είναι επίσης ηθοποιός, το Νίκο, ο οποίος είναι φωτογράφος, ενώ ο μικρότερος βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Έχω άλλα τρία αδέρφια, είμαστε τέσσερις. Ασχολούνται με τα δικά τους, η αδερφή μου είναι ηθοποιός, είναι η Ίριδα Πανταζάρα, αυτή άνοιξε τον δρόμο, ο αδερφός μου είναι φωτογράφος και μόνιμός μου συνεργάτης και ο μικρός μου αδερφός τώρα ενηλικιώθηκε και πάει να γίνει επιστήμονας», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Ο Αργύρης Πανταζάρας έχει τεράστια αδυναμία στην οικογένεια του και θέλει να απολαμβάνει χαλαρές στιγμές μαζί τους. Έτσι πριν λίγες μέρες βρέθηκε με τον αδερφό του και τη νύφη του και απαθανάτισαν την στιγμή αυτή. Ο ηθοποιός την δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και τα likes έπεσαν «βροχή».

Όπως είδαμε ο Νίκος Πανταζάρας είναι ένας πολύ γοητευτικός άνδρας και μοιάζει πολύ με τον αδερφό του.

Δείτε στην παρακάτω gallery τον αδερφό του ηθοποιού.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved