Γιώργος Παράσχος: «Έχω περάσει πολύ δύσκολα οικονομικά»
Showbiz

Γιώργος Παράσχος: «Έχω περάσει πολύ δύσκολα οικονομικά»

Ο Γιώργος Παράσχος αγαπάει πολύ την υποκριτική και επιλέγει να κάνει σταθερά βήματα προς την επιτυχία.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του ανέφερε γιατί κάποια στιγμή επέλεξε να απέχει από το επάγγελμα του ηθοποιού

-Κάποια χρόνια απείχες από το επάγγελμα του ηθοποιού. Γιατί συνέβη αυτό;

Όταν ξεκίνησα, ταυτόχρονα δούλευα και σε εστιατόρια. Όταν λοιπόν παντρεύτηκα τότε την πρώην γυναίκα μου, ο πατέρας της διαχειριζόταν ένα ζαχαροπλαστείο και βοηθούσα, ενώ προσπαθούσα να τον πείσω να το κάνουμε και ζαχαροπλαστείο-καφέ, με αποτέλεσμα να ρίξω το βάρος μου εκεί.

Καταλάβαινα ότι μια οικογένεια δεν μπορεί να συντηρηθεί από το θέατρο και την υποκριτική. Αν σκεφτούμε ότι κάθε χρόνο βγαίνουν τόσοι πολλοί νέοι ηθοποιοί και από αυτούς είναι ενεργοί τρεις, τέσσερις, αντιλαμβάνεσαι ότι είμαστε σε μια μειονεκτική θέση.

-Έχεις συμμετάσχει σε μια δουλειά καθαρά για οικονομικούς λόγους;

Ναι, έχω κάνει δουλειές για το πρέπει, τις οποίες μετάνιωσα πικρά. Μου έκανα κακό και σαν ηθοποιό και σαν άνθρωπο. Οπότε, από εδώ και πέρα κοιτάζω να επιλέγω πιο σωστά και κυρίως πρώτα την ομάδα και μετά όλα τα υπόλοιπά.

-Έχεις περάσει ωστόσο δύσκολα οικονομικά στο παρελθόν;

Ναι, έχω περάσει πολύ δύσκολα οικονομικά. Όχι μόνο εγώ, αλλά και πάρα πολλοί άλλοι από τον χώρο μας. Απλά κάποιοι ντρέπονται να το πουν ή δεν θέλουν. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να το κάνεις αυτό.

Το ότι είμαστε ηθοποιοί, σημαίνει ότι έχουμε εκατομμύρια από πίσω; Όχι. Φαντάσου ότι πρέπει να ψάχνουμε για δουλειά τρεις με τέσσερις φορές τον χρόνο. Έχει μεγάλη ανασφάλεια το επάγγελμά μας. Γι’ αυτό ακόμα δουλεύω ταυτόχρονα και σαν υπεύθυνος σε μαγαζιά. Παλαιότερα δούλεψα σαν βοηθός σερβιτόρου, μπουφετζής, έχω περάσει από όλα τα πόστα.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved