Σμαράγδα Καρύδη: Σπάνιο κλικ - Η φωτό με τον Νίκο Κούρκουλο 21 χρόνια πριν
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: Σπάνιο κλικ - Η φωτό με τον Νίκο Κούρκουλο 21 χρόνια πριν

Η Σμαράγδα Καρύδη στο πλευρό του Νίκου Κούρκουλου που έχει αφήσει εποχή. 

Το 2001 η Σμαράγδα Καρύδη πρωταγωνιστούσε στην πρώτη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου και του Λάκη Λαζόπουλου με τίτλο «Ο καλύτερός μου φίλος».

Στην επίσημη προβολή της ταινίας, η Σμαράγδα Καρύδη πιο όμορφη από ποτέ, πόζαρε με τον συμπρωταγωνιστή της, Λάκη Λαζόπουλο, αλλά και τον Νίκο Κούρκουλο σε μία φωτογραφία συγκινητική.

Αυτό το σπάνιο κλικ έχει αφήσει ιστορία και έφερε μνήμες μίας ανέμελης εποχής.

Λίγα λόγια για την Σμαράγδα Καρύδη

Η ηθοποιός γεννήθηκε στην Αθήνα και γονείς της είναι οι επίσης ηθοποιοί, Ντίνος Καρύδης και Τζούλια Αργυροπούλου.

Μετά το σχολείο φοίτησε στην Δραματική σχολή του Εθνικού Θεατρού, από την οποία και αποφοίτησε. Ξεκίνησε την καριέρα της στο χώρο της υποκριτικής όταν ήταν ακόμη παιδί και, συγκεκριμένα, το ντεμπούτο της έγινε το 1972, σε ηλικία μόλις 3 ετών, μέσα από την κινηματογραφική ταινία «Ερωτική συμφωνία», στο πλευρό της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου. Στην εν λόγω ταινία συμμετείχε και ο πατέρας της.

Πέρα απο ηθοποιός είναι σκηνοθέτιδα και παρουσιάστρια.

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε το 1992, σε ηλικία 23 ετών, μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Βαμμένα κόκκινα μαλλιά». Τη σεζόν 1996-1997 πρωταγωνίστησε στη σειρά «Το χρώμα του φεγγαριού», ενώ παράλληλα εμφανίστηκε και στις σειρές «Λόγω τιμής» και «Διπλή αλήθεια».

Συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπου ενσάρκωνε ρόλους περισσότερο δραματικούς, μέχρι και την συμμετοχή της στη σειρά «Στο παρά πέντε», όπου μέσα από τον ρόλο της Ντάλιας κατέστη μια από τις πιο αγαπημένες κωμικές ηθοποιούς της χώρας.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved