Πάνος Κοκκινόπουλος: Η αινιγματική ανάρτηση για τη Ρούλα Πισπιρίγκου
Showbiz

Πάνος Κοκκινόπουλος: Η αινιγματική ανάρτηση για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Τη δική του απάντηση, με άκρως χιουμοριστικό τρόπο, έδωσε ο Πάνος Κοκκινόπουλος στη Ρούλα Πισπιρίγκου, με αφορμή μια παλαιότερη ανάρτησή της.

Ο σκηνοθέτης που έχει κάνει τεράστιες επιτυχίες με τις τηλεοπτικές σειρές «Κόκκινος Κύκλος» και «10η Εντολή», οι οποίες παρουσίαζαν στυγερά εγκλήματα, θέλησε να απαντήσει με τον δικό του χιουμοριστικό τρόπο στη γυναίκα που κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας.
Έτσι λοιπόν, ο Πάνος Κοκκινόπουλος, αναδημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την ανάρτηση που είχε κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου το 2019 και ζητούσε να την υποδυθεί η Παναγιώτα Βλαντή.

«Επειδή κάποια στιγμή θα το κάνω το έγκλημα, να πείτε στον Κοκκινόπουλο πως θέλω να με υποδυθεί η Βλαντή», έγραφε η δημοσίευσή της, με τον Πάνο Κοκκινόπουλο να απαντάει από κάτω: «Πες το κι έγινε!».

Μάλιστα, ο σκηνοθέτης επεσήμανε πάνω στη φωτογραφία και την εταιρεία παραγωγής του, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε στη μικρή οθόνη την υπόθεση της Πάτρας, με τη σκηνοθετική υπογραφή του.

Δείτε την ανάρτησή του εδώ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved