Η τρυφερή  εξομολόγηση του Πάνου Ιωαννίδη: «Αλλάζω πάνες και φτιάχνω γρήγορα το γάλα του μωρού…»
Showbiz

Η τρυφερή εξομολόγηση του Πάνου Ιωαννίδη: «Αλλάζω πάνες και φτιάχνω γρήγορα το γάλα του μωρού…»

O Πάνος Ιωαννίδης με αφορμή το φινάλε του MasterChef μίλησε για το παιχνίδι αλλά και την επόμενη σεζόν και αναφέρθηκε στον ρόλο του ως πατέρας!

Αρχικά είπε: «Περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Πάντα είμαστε έτοιμοι, μετά από 6 σεζόν νομίζω ο ρόλος του κριτή έχει περάσει στο πετσί μας»!

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ρόλο του ως πατέρας αλλά και στα πειράγματα του Σωτήρη Κοντιζά για τις διακοπές που δε θα κάνει φέτος καθώς είναι νέος μπαμπάς…

Ο Πάνος Ιωαννίδης τόνισε: «Ο Σωτήρης με τρία παιδιά τα έχει περάσει αυτά και είναι βετεράνος. Είναι πολύ το ξενύχτι με το παιδί. Αλλάζω πάνες, τα πάντα κάνω. Και φτιάχνω πολύ γρήγορα το γάλα. Είμαι φοβερός σε αυτό…»

Να σας θυμίσουμε ότι η σύντροφός του, Τζο Κουτρουμάνου, έφερε στον κόσμο στις 6 Μαΐου κάτω από άκρα μυστικότητα το πρώτο τους παιδί, έναν υγιέστατο γιο, που θα πάρει το όνομα, όπως έγινε γνωστό, Κωνσταντίνος.

Ο Πάνος Ιωαννίδης και η Τζο Κουτρουμάνου είναι μαζί εδώ και ενάμισι χρόνο, ενώ προχώρησαν στο επόμενο βήμα της σχέσης τους και στη συγκατοίκηση αρκετά γρήγορα. Σήμερα, μένουν κάτω από την ίδια στέγη στα Πετράλωνα και απολαμβάνουν τη νέα τους καθημερινότητα με τον γιο τους!

Δείτε παρακάτω την τρυφερή δήλωσή του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved