Μυρτώ Αλικάκη: Είχε γενέθλια και μάθε πόσο χρονών έγινε – Έτσι είναι το κορμί της χωρίς ρετούς!
Showbiz

Μυρτώ Αλικάκη: Είχε γενέθλια και μάθε πόσο χρονών έγινε – Έτσι είναι το κορμί της χωρίς ρετούς!

Η Μυρτώ Αλικάκη πριν τρεις μέρες είχε γενέθλια και δεν δίστασε να αποκαλύψει την ηλικία της. Η ηθοποιός είπε πόσο έγινε και… «μείναμε με το στόμα ανοιχτό»!

Οι πρωταγωνιστές της παράστασης «Τέλειοι ξένοι» που θα «ανέβει» στο θέατρο «Αθηνά» τον Οκτώβριο έκαναν την επίσημη φωτογράφιση για την παράσταση, και η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα ήταν εκεί!

«Είναι η πρώτη φορά που σκηνοθετώ, είμαι τυχερός που σκηνοθετώ μαζί με το Γιώργο Πυρπασόπουλο, και που σκηνοθετώ ένα έργο που λατρεύω σε μια εξαιρετική μετάφραση που έχει κάνει η Ελεονώρα Μελέτη. Είναι πολύ ωραίο που είμαι στη σκηνή με τη Μυρτώ Αλικάκη», είπε ο Πέτρος Λαγούτης, ενώ πρόσθεσε ότι «Ο μεγάλος γιος μας ακολούθησε τα επαγγελματικά μας βήματα, ώρα καλή στην πρύμνη του. Τον έχουμε ενημερώσει για τις δυσκολίες της δουλειάς».

Από την άλλη η Μυρτώ Αλικάκη που στις 14 Ιουνίου είχε τα γενέθλιά της, αποκάλυψε πως πενηντάρισε!

«Είμαι 50 ετών, νιώθω πολύ καλά, πολύ νέα, γεμάτη ενέργεια. Είμαι πολύ καλύτερα με τον εαυτό μου», ανέφερε από την πλευρά της η Μυρτώ Αλικάκη!

Ναι καλά διαβάσατε η ηθοποιός έγινε 50 ετών και παραμένει μία κούκλα!

Μάλιστα, η Μυρτώ Αλικάκη αναφέρθηκε και στην πρόσφατη καταγγελία που έκανε μέσα από τα social media της η Γιούλικα Σκαφιδά, η οποία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, η ηθοποιός και τόνισε: «Γνωρίζω την ιστορία με τη Γιούλικα Σκαφιδά, υπερασπίστηκε δικό της πρόσωπο και της βγάζω το καπέλο. Με σόκαρε το γεγονός και της είχα πει ότι έπρεπε να προσέχει...».

Δείτε την με μαγιό και χωρίς ρετούς και σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved