Θυμάστε τα παιδιά που έγιναν διάσημα από ελληνικές σειρές; - Δείτε πώς είναι σήμερα
Showbiz

Θυμάστε τα παιδιά που έγιναν διάσημα από ελληνικές σειρές; - Δείτε πώς είναι σήμερα

Πολλές είναι οι τηλεοπτικές σειρές, οι οποίες έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ελληνική τηλεόραση και ακόμα και σήμερα προβάλλονται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Έτσι τα παιδιά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε και που έχουμε μεγαλώσει μαζί τους, μας κάνουν να φαίνεται δύσκολο πως τα χρόνια έχουν περάσει και ότι τα παιδιά αυτά δεν είναι πλέον παιδιά.

Θυμάστε τον Γιαννάκη από το «Ευτυχισμένοι μαζί»; Ή την Κορίνα από το «Πατέρ ημών»;

Για αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σας γυρίσουμε μερικά χρόνια πίσω και να σας παρουσιάσουμε τους μικρούς ηθοποιούς που γνώρισες πως είναι σήμερα.

Μιλτιάδης (Είσαι το ταίρι μου)

Ο Παναγιώτης Φιλιππαίος γεννήθηκε το 1991 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Σε ηλικία 8 ετών ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική παίζοντας σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές συνήθως ρόλους μικρών παιδιών.

Η πρώτη του εμφάνιση έγινε το 1999 στο Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της κωμικής σειράς Εγκλήματα, όπου υποδύθηκε ένα παιδάκι που λέει τα κάλαντα στο σπίτι της οικογένειας Μητρόπουλου.

Το 2000 εντάχθηκε στο καστ της καθημερινής σειράς του Νίκου Φώσκολου, Καλημέρα Ζωή, υποδυόμενος το μικρό γιο του ταξίαρχου Θεοχάρη στον όγδοο και ένατο κύκλο της σειράς.

Έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό από το ρόλο του μικρού Μιλτιάδη Ζύγουρα στη σειρά Είσαι το ταίρι μου. Ήταν… άπιαστος στα αρχαία. Ο Παναγιώτης Φιλιππαίος .Τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Σήμερα είναι 30 ετών και είναι graphic designer.

Κορίνα (Πάτερ ημών)

Το Πάτερ Ημών είναι μια κωμική τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 που προβλήθηκε τις σεζόν 1994-1995 και 1995-1996, σε σενάριο Αλέξανδρου Ρήγα και Πέτρου Θεοδώρου, και σε σκηνοθεσία του Γρηγόρη Πετρινιώτη. Πρωταγωνιστής ήταν ο Κώστας Καρράς, ενώ μαζί του έπαιζαν η Τζέσι Παπουτσή και η Ελένη Μενεγάκη.

Η μικρή Κορίνα του Πάτερ Ημών κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό με το νάζι και την αμεσότητά της.

Η γλυκιά και τσαχπίνα θα μπορούσαμε να πούμε, κόρη του Κώστα Καρρά στην κωμωδία Πάτερ ημών, Κορίνα Δαμουλιάνου, σήμερα είναι 37 ετών και παραμένει το ίδιο όμορφη και γλυκιά, όπως ήταν στην παιδική της ηλικία και δεν ασχολείται με την υποκριτική.

Γιαννάκης (Ευτυχισμένοι Μαζί)

Τον Σάββα Σαλίπα, τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε ως Γιαννάκη στο «Ευτυχισμένοι Μαζί». Όλοι θυμόμαστε τις απρόσμενες και αναπάντεχες ατάκες που μας έκαναν να «λιώνουμε» στα γέλια.

Όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σειράς ο Γιαννάκης ήταν μόλις7 ετών και υποδύθηκε τον μικρότερο γιο του Γιάννη Μπέζου.

Σήμερα, ο Σάββας είναι 22 ετών, σπουδάζει ναυτιλιακά και δεν θυμίζει σε τίποτα τον μικρό γιο της οικογένειας "Μαυροτσούκαλου” με τα ξανθά σγουρά μαλλιά και τα καταγάλανα μάτια.

Φίφη (Ευτυχισμένοι Μαζί)

Η Εύα Δαέλη γεννήθηκε στις 19 Ιουλίου 1995 στην Αθήνα από Ελληνοαυστραλή μητέρα και Έλληνα πατέρα. Σε ηλικία έξι ετών ξεκίνησε να δουλεύει ως παιδί μοντέλο, κάνοντας φωτογραφίσεις και διαφημιστικά.

Το 2007 ξεκίνησε την πορεία της ως ηθοποιός, συμμετέχοντας στην κινηματογραφική ταινία «Παρέες» αλλά και στην κωμική σειρά του Mega, Ευτυχισμένοι Μαζί, υποδυόμενη την κόρη της Κατερίνας Λέχου και του Γιάννη Μπέζου. Η σειρά σημείωσε μεγάλη επιτυχία και ολοκληρώθηκε σε δύο σεζόν.

Την σεζόν 2014-2015 συμμετείχε στην δραματική σειρά του Star Όρκος σιωπής ενώ από το 2016 μέχρι το 2021 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του ALPHA, Έλα στη θέση μου...

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα μπαλέτου, ορθοφωνίας και κιθάρα.

Η Εύα Δαέλη, σήμερα εξακολουθεί να ασχολείται με την υποκριτική, αφού ύστερα από την επιτυχία της συνέχισε την πορεία της στο θέατρο αλλά και την τηλεόραση.Εκτός από ηθοποιός είναι και πτυχιούχος του Τμήματος Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος

Δείτε πώς είναι σήμερα τα παιδιά των σήριαλ που αγαπήσαμε στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved