Αντώνης Ξένος: «Δυστυχώς συμβαίνει κακός άνθρωπος να είναι σπουδαίος ηθοποιός»
Showbiz

Αντώνης Ξένος: «Δυστυχώς συμβαίνει κακός άνθρωπος να είναι σπουδαίος ηθοποιός»

Ο Αντώνης Ξένος μίλησε για όσα του δίνουν χαρά και την επιθυμία του να γίνει παππούς.

Ο αγαπημένος ηθοποιός ανέφερε επίσης αν αναπολεί τα νιάτα του και ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που του έχουν δώσει.

-Πρόσφατα έκανε σύμφωνο συμβίωσης η κόρη σας και αξιόλογη ηθοποιός Αγγελική Ξένου. Ανυπομονείτε να έρθει ένα εγγόνι στη ζωή σας;

Ανυπομονούμε πολύ να αποκτήσουμε εγγόνι. Είναι καιρός να γίνουμε παππούδες. Θα μεγαλώσει κι αυτό στις αγκαλιές των θεατών όπως έγινε και με την Αγγελική.

-Τι σας δίνει χαρά;

Χαρά μου δίνουν πολύ ασήμαντα, μέχρι πολύ σημαντικά πράγματα. Δηλαδή αν βρω στο δρόμο ένα ευρώ, θα σκύψω να το πάρω και θα το τιμήσω.

-Τι σας γαληνεύει την ψυχή;

Η περιποίηση του κήπου μου, γαληνεύει την ψυχή μου. Όταν επιστρέφω κατάκοπος από τη δουλειά και πάω και φροντίζω τον κήπο μου, ηρεμώ.

-Αναπολείτε το παρελθόν και τα νιάτα σας;

Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ. Δεν αποζητώ να έχω πίσω τη νιότη μου, θέλω τα γηρατειά μου. Διεκδικώ τα γηρατειά μου να είναι ωραία και περήφανα. Αν μπω στην περιπέτεια να αναπολώ το παρελθόν, μπαίνω σε μονοπάτια από τα οποία δεν μπορεί να ξεφύγει κάποιος.

-Για να είναι κάποιος σπουδαίος ηθοποιός πρέπει να είναι και σπουδαίος άνθρωπος;

Δυστυχώς συμβαίνει κακός άνθρωπος να είναι σπουδαίος ηθοποιός, αλλά το ζητούμενο είναι να είναι σπουδαίος άνθρωπος και σπουδαίος ηθοποιός.

-Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που σας έχουν δώσει;

Η καλύτερη συμβουλή που μου έδωσαν ήταν όταν ήμουν πολύ νέος και κάποιος με προέτρεψε να πάρω ένα βιβλίο να το διαβάσω, καθώς με έβλεπε συχνά σε ένα βιβλιοπωλείο. Το βιβλίο ήταν «Ο ανιψιός του Ραμώ» του Ντενί Ντιντερό. Ένα μικρό βιβλίο που μου άνοιξε άλλους ορίζοντες.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved